Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Hírek csapataink felkészüléséről

2008.08.04. 14:02 | Bozár Jóska | 1 komment

Címkék: edzés újpest magyar kupa változások felkészülés utánpótlás játékoskeret

Pénteken érdekes hírt adott közre a Jégkorong blog: a jelenleg még igencsak ingatag lábakon álló Magyar Kupa négyes döntőjének megrendezésére eleddig egyetlen csapat pályázott, amely nem más, mint az Újpest.

Egyszer már, közvetlenül azután, hogy a jégcsarnok megnyitotta kapuit, megrendeztük a Magyar Kupa fináléját - de sajnos sokak számára nem a játék miatt maradt ez emlékezetes. Történt ugyanis, hogy a rendkívül "kezdetleges" jégfelület mellett öltözőhiánnyal is küszködtünk. Így esett meg többek között az, hogy az újpesti játékosok az egyik mostani iroda helyén, egy alig 30 négyzetméteres helyiségben kaptak helyet, ráadásul a bírók öltözőjét az egyik meccs alatt valaki nemes egyszerűséggel feltörte és kipakolta. Az eredménnyel az elkövető meg lehetett elégedve, ugyanis a lopások eztán sajnos még többször megismétlődtek - vendég- és hazai játékosok pénztárcáit és mobiltelefonjait lovasították meg, de a tettes(ek) kilétére sajnos nem derült fény. Reméljük, ezúttal a kupadöntőről más, a mutatott játék marad meg emlékezetében játékosoknak, közreműködőknek és a közönségnek egyaránt.

További újdonság, hogy a héten bekapcsolódott a felkészülésbe tavalyi gólzsákunk, Ján Zlocha. Igyekszünk minél többet megtudni arról, hogy s mint állnak vele a tárgyalások. Másik kedvenc veteránunk, Jozef Voskár ügyében sajnos egyelőre nem tudunk szolgálni semmi új információval.

Ancsin László távozása után megüresedett az edzői poszt a serdülő és ifjúsági csapat élén. Egyelőre az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy Ancsin János fogja átvenni testvére helyét, de a dolog még igencsak képlékenynek tűnik. A hétfői edzéseken minden bizonnyal fény derül mindenre. Mi ott leszünk.

Jelen pillanatban az is kérdéses, hogy a fiatalok jégen avagy szárazon fogják-e megkezdeni a felkészülést - információink szerint utóbbi a valószínűbb. Ha a jég minőségéből indulunk ki, mi ezen nem is csodálkozunk nagyon, ugyanis az elmúlt héten és ma is bizonyosságot nyert számunkra, hogy a jég felszíne finoman szólva nem használható jégkorongozásra. Ez érzékenyen érintheti a jégbeosztást is, amely sajnos a múlt héten sem állta meg minden esetben a helyét.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr25598788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mennyibe kerülne a csarnokban a hiányzó klíma beépítése?
süti beállítások módosítása