Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Emlékeztető és útravaló augusztus 8-ára - 2.

2008.08.02. 08:09 | Real Újpest | Szólj hozzá!

Címkék: ute alapszabály szakosztálygyűlés

Már csak egy hét van hátra a szakosztálygyűlésig, melyet az újpesti jégkorongszekció tagjai az UTE alapszabályának megfelelően fognak összehívni. A gyűlés szervezői és a Real Újpest blog szerkesztői a kendőzetlen kommunikáció és tájékoztatás elkötelezett hívei, így most szeretnénk Kedves Olvasóinknak egy információ-csokrot átnyújtani, hogy mennél tisztábban átláthassák az ügyben bekövetkezett és bekövetkező fejleményeket.

Kezdjük blogunk legújabb újdonságával: Ha olvasóink a képernyő jobb oldalára fordítják tekintetüket, máris láthatják, hogy videó- és képgalériánk közepette "Iratok" címen megnyílt új dokumentum-tárunk is, amely a célból jött létre, hogy Ti is hozzájussatok az egész folyamat megértéséhez szükséges infókhoz. Első etapban az UTE 2008. májusában elfogadott alapszabályát töltöttük fel, amelyből különösképp a 7-9. és a 27-29. oldalt érdemes megszemlézni. Ezek a részek tartalmazzák ugyanis az egyesületi tagság definícióját, illetőleg a szakosztály működésével kapcsolatos tudnivalókat.

Néhány napon belül fel fogjuk tenni vezető-jelöltjeink programját is, amelyet bárki szabadon megtekinthet és véleményezhet majdan.

Végezetül engedjetek meg egy kis monológot. Meg szeretnénk nyugtatni azon elvi támogatóinkat, akik már-már kezdenének elbizonytalanodni a változás életképességét illetően. A lehetőség mindenki kezében ott van, hogy mellénk álljon és velünk együtt építse fel a jövő szakosztályát. Mindenki saját maga dönt, hogy él-e vele. Persze, megvan a lehetősége annak, hogy most nem sikerül. De ha így is lesz, mi tovább megyünk, és addig próbálkozunk újra és újra, amíg be nem látják a vezetők, hogy mi csupán segíteni akarunk, és nem mellékesen tudunk is. Ez a kezdeményezés túlmutat hatalmi háborúskodáson, szülők viszályán, önös érdekeken. Ezt azokért a srácokért tesszük, akik az akár évtizedes nyűglődés ellenére is itt vannak velünk, és harcolnak a lila-fehér színekért. Most mi harcolunk értük. Megérdemlik.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr83596585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása