Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Ancsin László távozott a lila-fehérektől

2008.08.01. 20:57 | Bozár Jóska | 21 komment

Címkék: válogatott újpest utánpótlás szerződésbontás ancsin lászló

Egykori legendás játékosunk, aki az elmúlt években serdülő és ifjúsági csapatunkat irányította, a minap közös megegyezéssel szerződést bontott az Újpesti TE Jégkorong Szakosztályával. Információink szerint a vezetőség olyannyira ellehetetlenítette a szakember helyzetét, hogy nem látta értelmét a további közös munkának.

Az U18-as válogatott szövetségi kapitánya a napokban tárgyal Kangyal Balázzsal, a Budapesti Sztárok SE klubigazgatójával a folytatásról. A kölyökcsapatunkkal egy, serdülő gárdánkkal pedig két bajnoki bronzérmet szerző, míg az U18-as válogatottal a Divízió II-ben egyszer második, legutóbb pedig első helyezést elért tréner szomorú szívvel búcsúzott el a liláktól. A Real Újpest blog szerkesztői sok sikert és minél több fényes érmet kívánnak neki a továbbiakban!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr50596436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Remélem, Laca nem örökre távozott a liláktól, talán egy megfelelőbb pillanatban visszatér ide.
Ez érdekes lenne,ahhoz képest,hogy a Gyima miket írt a blogban Ancsinról.
Mi a helyzet azi ifi csapattal?
Irányított kérdés...
Ennyi a hír?
Nem kellene megnézni, hogy mi az a ellehetetlenítés?
Egy LILA ikon távozik.
Nagyon ciki a cikk mintha az utehokiról másoltátok volna, nem ezt a szellemiséget igértétek.
HÁT EZ RÖHEJ ,AMI ITT MEGY MOST MÁR ÉVEK ÓTA !
LEHET,HOGY AZ IDÉN MESSZE ELKERÜLÖM A HOKIPÁLYA
KÖRNYÉKÉT A "NAGYSZERŰ" VEZETŐNK MIATT!!!!!!!!!!
MEDDIG MARADHAT HATALMON EZ A jÓS NEVŰ SENKIHÁZI
MAJDNEM EMBER??????????????????????????????
Hol van JOZEF VOSKAR? Mivel se az eligazoltak,se a nálunk maradt játékosok között nem szerepel.(remélem nem tünt el a föld nevű bolygóról?)
Torony11: Bocsáss meg nekünk, de épp az ügyben érintettek kérésére nem feszegettük nagyon a témát. Ez is sorra kerül, ha itt lesz az ideje.

Juhi66: Igyekszünk minél többet megtudni Jozsó helyzetéről. Ígérjük, amint lesz valami konkrétum, arról beszámolunk.

Köszönjük megértéseteket.
Köszi a választ!
HAJRÁ LILÁK!!!!!
Ki marad az ifiben?
Amikor kinevezték mindenki hisztizett, kritizált, stb.
most meg ugyanazok siratják.
vicces...
Ki marad az ifiben?

Régi Csibész 2008.08.03. 02:17:11

Nem tudom, hogy miért sajnáljátok annyira Ancsin Lacit, mindig oda megy, ahol több pénzt kap. Annak idején simán átigazolt a Fradiba Újpestről. Nagyon sokáig volt ott edző és egy pár mérkőzésen elég érdekesen viselkedett. Az ő ereiben nem lila vér folyik, hanem olyan, mint Dragóéban, ahol több pénzt fizetnek, oda megy.
Nem őt sajnáljuk, hanem azt, hogy elment. Személyében a játékosok partnert találhattak a minél eredményesebb felkészüléshez. Nem csak hokiból, hanem emberségből is példát mutat.

Régi Csibész 2008.08.03. 11:30:31

Kedves Gm! A jégkoronghoz nem értek, ebben a kérdésben nem tudok veled vitatkozni. Biztos igazad van, de mint Újpest szurkoló nehezen tudtam elviselni, hogy a Fradiba igazolt több társával (Pl.: Kangyal,...stb...) és voltak, akik nem mentek (Pl.: Ancsin J., Géczi G.,) Úgyhogy az emberséges oldala erősen megkérdőjelezhető. (Mindenhova, csak a Fradiba ne!) Próbáld ezt egy szurkoló szemszögéből nézni!
Üdvözlettel: K. B.
Szerintünk itt a jelenség maga a fontos, kevésbé a személy. Egészen pontosan az, hogy a szezon kezdetekor fajul addig a helyzet a nagycsapat közvetlen utánpótlását jelentő ifiknél, hogy az edző elmegy. Nem hisszük, hogy normális dolog, ha ez ilyenkor történik. Azt hisszük, hogy ez is egyike azoknak az aggasztó jelenségeknek, amelyek tisztázást igényelnek. Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy a távozó edzőt éppen Ancsin Lászlónak hívják.
Kezd olyanná válni a helyzet, mint régebben a kistelepülések iskoláiban.
Bejön egy tanító, a tanteremben meg ott ül Kis Gézengúz 6 évesen, barátkozik a betűvetéssel, aztán ott ü a tanteremben a jóval isősebb Nagy Guszti, aki már Arany költészetét tanulja.
Szóval lassan, aki hadra fogható serdülő felett, az egy csapatot tesz ki létszámra.
Kedves Régi Csibész!
Remélem, nem bántottalak meg, nem állt szándékomban. A helyzetet az ifi és serdülőjátékosok szemszögéből sérelmeztem, nem gondoltam át a szurkolói oldalt. Az írásodból érzem, hogy egyike vagy a régi nagy szurkolóknak, de azért a történeti hűség kedvéért megjegyzem, hogy Jani az utolsó néhány szezonban Dunaújvárosban játszott. Úgy emlékszem, a mezét is ott vonultatták vissza.
A Jani mezét itt (IS?) vonultatták vissza 2-3 éve, nem tudom pontosan, hogy milyen eseményen, de azt tudom, hogy én ott voltam:-)
Laca ügyében nagyon szomorú vagyok! Sosem titkoltam az iránta érzett tiszteletem és szeretetemet, az edzősködés és a srácokkal való foglalkozás az élete. Lehet, hogy az elfogultságom mondatja, de igazából egyik szemem sír, a másik nevet, ugyanis máshol biztos sokkal jobban meg fogják becsülni!

egy új hokis 2008.08.16. 19:22:03

Kedves Mindenki!
Elolvasván a hozzászólásokat nem térek ki egy-egy "fantom cím" hozzászólására, de összességében megjegyezném, hogy igaza volt annak a hozzászólónak, aki azt mondta : Laci emberséges volt. Korrekt, és a gyerekek, a sportolók, akik a mi fiaink voltak, szerették és tisztelték, partnerként tekintettek rá. Minden klubban vannak "seggnyaló szülők" tudjuk, amikor azok úgy gondolják, hogy amikor jól megy a gyereküknek : Jaj, de jó ez az Ancsin, amikor pedig nem megy a srácnak: Jaj, de szemét az az Ancsin". Vessen az követ bármelyikünkre, aki, ha munkahelyről van szó, család ellátásáról, nem oda megy, igazol, ahol több a pénz!!!!!
Főleg, ha a családom egyik tagja teszi velem az ellehetetlenülést. Szóval. Hajrá ANCSIN LACI! Mutasd meg azt, hogy ami nem kellett az UTE-ban, az jó lesz a Starszban is!!!! Van, aki bízik benned., mint ennek a sorbak az írója is.
Ez egy nagyon színpatikus bíztatás , a nem kevésbé színpatikus Ancsin Lacának!
Evvel együtt a tévedés kockázatával együtt úgy gondolom, hogy nagyon tájékozatlan egy új hokis nevű beíró.

Véleményem a következő:
Senki nem vitatkozott eddig sem Ancsin László emberileg humánus hozzáállásáról a gyerekek felé.Evvel egyet értek, Veled nem.
Egyetlen egy tény amit írtál:
Épp a seggnyalás szintű megalkuvás nem tetszik, miközben , oda megyünk, ahol több a pénz:))))
Másik: ami nem kellett az UTE-ban, az jó lesz a Starsban is?:)
Tehát ott sem lesz jó és elmegy?Vagy ő lesz a tégla?
"Aki"t kellett volna írnod.
Honnan veszed, hogy ott van, mint edző?
Honnan veszel bármit is?

Még valami kimaradt, amit szerettem volna "mondani".
Laci, mint edző kezdő és biztos javára válik, ha egy olyan klubhoz megy, ahol tudja gyűjteni a tapasztalatait, szóval nem tragédiaként kell átélni, hogy elment...
Lehet, majd tapasztalataival felvértezve, rutinosabb edzőként visszatér Újpestre, ahogy Mariann is szeretné.
Ki tudja?
Most lehet megtapasztalja, hogy a hokit nagyobb sebességfokozatban játszák a hasonló korosztályban a Stars-ban , mint ahol edzősködött és mi az oka.
Szerintem ezt látnod kellene "egy új hokis"
süti beállítások módosítása