Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Emlékeztető és útravaló augusztus 8-ára

2008.07.26. 12:23 | Real Újpest | 15 komment

Címkék: elnökség szakosztálygyűlés

Mint azt néhány hete kiadott közleményünkben írtuk, a leköszönő elnökség tagjai augusztus 8-ára kértek időpontot, hogy a szakosztály tagsága egy harmadának egyetértése esetén megtarthassák az immáron 6 éve elmaradt - és egyébként évente kötelezően megtartandó - szakosztálygyűlést.

Meggyőződésünk, hogy éppen a kommunikáció hiánya és a beszámolási felelősség negligálása vezetett a jelenlegi válságos helyzethez mind a felnőttben, mind az utánpótlásban. A gyűlés dönt a szakosztály további útjáról és arról, kiknek adnak bizalmat ehhez a vezetésben.

Részünkről igyekszünk majd megvilágítani a szakosztály mostani helyzetét, javaslatokat teszünk a problémák orvoslására, végül a szakosztálytagok demokratikus úton tisztújítanak. A szakosztálygyűlést kezdeményező egykori elnökségi tagok célja továbbra is az, hogy egy olyan konszenzusos döntés szülessen, amely a jelen helyzetben a lehető legjobb a szakosztály tagjainak, beleértve a felnőtt csapatot is. Ezt a vonalat képviseljük mi is.

Kérjük jégkorongozóinkat, hogy távozási szándékukkal várják meg az értekezletet, hogy meggyőződjenek arról, Újpesten igenis van jövője ennek a szép sportnak és művelőinek.

Amennyiben a Tisztelt Olvasókban további kérdések merülnének fel a kezdeményezés mibenlétével kapcsolatban, kérjük, írják meg azokat e-mail címünkre, és mi a lehető leggyorsabban és legkimerítőbben válaszolunk is rájuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr57586068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem a vezetés miatt mennek el a játékosok, hanem a vezetés által megbízott edzők miatt.
Ezt légy szíves fejtsd ki részletesebben Fityisz!
Szerintem ezen nincs mit kifejteni.
Fityisz! Kezdjük azzal, hogy fejétől bűzlik a hal. Pékkel semmi gond, de a srácok már nem hisznek a vezetőségnek. Szegény Pék itt marad a nagy kakiban. Ez már tisztelt vezetőseggünk idei nyári tevékenysége. Az igazolásaink nevetségesek, aki maradt az meg kényszerből,mert köti a szerződése. Az elmúl években számos tehetséget elüldöztek, elmartak, az idei év a beteljesedés, ez már csak hab a tortán.
Ha marad ez a vezérkar, az UTE jövőre lehúzhatja a rolót, mert jövőre az is elmegy,akit idén még köt a szerződése.
Talán mielőtt hülyeségeket irsz, gondolkozhatnál.
Én nem a vezetést dícsértem, hiszen a jelenlegi helyzetért ők a felelősek.
Viszont egy játékos az edzőjével van közvetlen viszonyban, nem a vezetéssel.Mit érdekli őt ki ül öltönyben a bőrfotelben?:)
Ezt is vedd figyelembe.
Ez egy régi fórumos beírás, amit találtam, szerintem elgondolkoztató.
"Az elmúlt 8 évben az UTE az utánpótlásából a teljesség igénye nélkül távoztak / időrendileg nem rendezve/:
Háry János, Galló Illés, Németh Attila,Nagy Richárd, Kovács Viktor,Bereczki Gergő, Hentes Kristóf,Dancsfalvi Norbert,Pilcsik Tamás, Szuchánszki Dávid, Rausch Benjamin,Pleszkán József,Jókai Zsófi, Gyömbér Móni, Gyömbér Tamás Ress Dániel,az ütősöbbek közül."
Ezt kiegészíthetjük Szirányival, meg a két Szajbertal...
Fityisz! Azért a helyzet nem ilyen egyszerű főleg Újpesten. Az utánpótlás játékosok nem találkoznak a vezetéssel,de ha azt látják, hogy mire felnőnek nincs hová felnőniük akkor már érintve vannak. A vezetőség adja az edzőnek az ukászt, hogy kit játszasson és kit nem és milyen poszton. Ha az nem igy történik akkor az edző repül, lásd pld. Ivan Hrtus, tavaly nyáron Pék György. Giblák függetlenül attól, hogy jó edző lehetett volna, a vezérkar utasitásait messzemenőkig betartotta, nem játszatta Szappanost, a Patrikot , a Gyömbér Tomit, és a többi fiatalt. Helyettük az idehozott légiósokat (román, szlovák) játszatta, akik azóta már pl. a HC-t SC-t erősitik.Ez régen nem igy volt, azóta rohad az egész mióta fedett jégpályánk van. Túl mohók voltak a vezetőink, egyből a Volánt akartuk lenyomni, ahelyett,hogy olyan csapatot épitettünk volna, ahova a fiataljaink örömmel nöttek volna fel.
A 2oo4-ben bajnok ifi csapatunkat teljesen szétverték,pedig Őbelőlük lehetett volna a jövő felnőtt csapata. Az akkori bajnok ificsapatunk maradékja is távozik, utolsó mohikán a Virág Csaba, aki valószinüleg jövőre csatlakozik a "csapatához", vagy esetleg követi az öccsét Tamást Dunaújvárosba.
Ez a mi vezetőségünk érdeme.
Üdvözlettel egy csapatnyi aggodó közelálló de távolodó barát.
Fityisz: Van, amiben igazad van, de az általad leírtak nagy része csupán részigazság. Pl. Hári, Galló, Pleszkán Keszthelyi Miklósék miatt aligha lehetett elégedetlen.
És amikor a játékosok a szerződésükről, ide- vagy eligazolásukról tárgyalnak vagy éppenséggel nem tárgyalnak, illetőleg azt kérik számon, hogy ugyan már, micsoda körülmények között kell készülniük, micsoda tagdíjért/fizetésért, mennyi önrészt kell vállalniuk az őket terhelő kiadásokból, és ezért cserébe ők mit kapnak... hát ez többek között a vezetőség reszortja. Nem az edzőké. Ezt is vedd figyelembe.

Sálálálááá 2008.07.26. 23:12:37

Kedves Cagi!
"Az akkori bajnok ificsapatunk maradékja is távozik, utolsó mohikán a Virág Csaba..."
Ezzel az állításoddal sajnos nem érthetek egyet, ugyanis Markó Pityesz és Farkas Gábor is csapatunknál tartózkodnak:))) Hogy feledkezhettél el róluk?:P
De az említett utánpótlás korú srácok nem a vezetőség miatt mentek el hanem az utápótlás edzők miatt is,pl Gyömbért már a junorban sem játszatták
Pakk: Ez nem pont így van, de mindegy is... Ha egy témában bizonytalan vagy, kérlek előbb kérdezz minket e-mail címünkön (real.ujpest [kukac] gmail [pont] com), mert az senkinek nem használ, ha félinformációkat közölsz száraz tényként. A többiektől is ezt kérném. Köszönöm.
Sálálálááá!!!
Hogy is feledkezhetnénk meg Markó Pistikéről!!!??? Ugyan Ő abban a szezonban éppeg Szlovákiában próbálkozott és csak a rájátszáskor volt itthon, és Őt nem Pityeszneh hivták, Pityesz=Nemes István. De Te biztosan nem tudod, hogy Ő vajon kicsoda!!!???
Farkas Gábor az előző években nem itt játszott, az,hogy megpróbálkozott, hogy idén ujra itt lehessen dicséretes dolog, de úgy tünik nem kelll. Tehát akkor máris könnyü az 1x1.
Palkk! Infoid kicsit hibádzanak. A mostani vezetőink hozták ide Giblákot, aki a vezetőség utásai szerint állitotta össze a csapatot és hozták ide kapusnak Mozolányit, azért, hogy a Gyömbi ne védhessen. Úgy,hogy van rémi részigazságod abban,hogy az edzőnek ehhez köze volt, de Ő sincs már itt, úgyhogy ez már nem téma, a mostani edzők nyakába ezt ném kéne varrnod.
A juniorban ,hozták Gyömbérre a SZLOVÁK KAPUST NEM A FELNŐTBEN ébresztő!!ÉS A JUNIORBAN NEM A GIBLAK VOLT AKKOR AZ EDZŐ
Pakk!
Helytelen válasz, újabb széfet nem nyithatsz! A helye válasz: Giblákot felnőtt és junior edzőnek hozták. Baróti Zsolt volt a másodedző. És jó lenne, ha hallgatnál Bozár Jóskára és ha nem tudsz valamint inkább kérdezz, mi szivesen válasolunk, de a Jóska is.Hidd el e baráti kör infoja megfelelő helyről származik. Vagyunk egypáran, tehát nyugodtan tedd fel kérdéseidet.
Nézzük az utánpótlást
Tagdíj 10.000.- / hó a nyári szünetre is
3,5 hónapig nem voltak rendszeresen jégen, ha voltak
25-30 gyerekre jut egy edző az előkészítő korosztályig utána javul a helyzet, mert vagy elmennek vagy befelyezik.
1 kölyök csapat indul 40 srácból válogatják a 25 keret tagot, és a többivel mi lesz?
feljebb az edzők és a szülők viszonya felettéb érdekes.
A jégidő is mókás, a beosztásról már már ne is beszéljünk.
Nagy kérdés az is, hogy milyen a jövőképe az utánpótlásból ( ki lehet példaképe a ifjú hokisnak újpesten)
érdemes utána nézni, hogy más csapatoknál a fenti kérdések, hogy néznek ki.
Ha van összehasonlítás akkor látszani fog, hogy a vezetőség munkája mennyit ér, az edzők a vezetők utasításait követik ha mást tesznek akkor kirugják őket ők meg féltik a státuszukat és inább megalkudnak.
Szerintem siralmas a helyzet.

ui: épitkezni alulról szokás nem a tetővel kezdünk.
Gyerekek!
Szakács Ferit azért rúgták, ki, mert Joós gyerekét nem látta olyan jónak:), mint a vezetés...
süti beállítások módosítása