Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Jöttünk, láttunk, alapítottunk

2008.07.10. 08:30 | Bozár Jóska | 3 komment

Címkék: találkozó szurkolói klub

Régóta pedzegettük, szerveztünk-terveztünk, végül eljött a nagy nap: június utolsó szombatján megtartottuk első szurkolói találkozónkat. Az összejövetel jó hangulatban telt: akik eljöttek, kötetlen beszélgetés formájában tudakozódhattak egymástól és a szervezőktől.

 
A tanácskozás során a szervezők tájékoztatták a megjelenteket az újpesti jégkorongélet történéseiről, beszéltek a vezetőség eddigi ténykedéséről, és arról, hogy ez milyen kihatással volt az újpesti közösségre. Ezek után felvázolták egy megújuló szakosztály céljait, jövőképét, és a következő szezonnal kapcsolatos terveket.
 
A gyűlés fő céljaként a résztvevők megalapították a Szurkolói Klubot. Abban is megegyeztek, hogy az újpesti hoki támogatására létrehozzák a pártoló tagság intézményét. Az UTE alapszabálya szerint a pártoló tag azonos tagsági jogokat élvez a sportolókkal, cserébe segítséget nyújt az egyesületnek. Felajánlásaiknak megfelelően bevonjuk őket a sportszervezet munkájába, hírlevelünkön keresztül – amely elsősorban olyan dokumentumokat tartalmaz, melyek segítenek objektív képet alkotni a szakosztályról –, illetve a havi rendszerességgel megtartandó szurkolói ankétokon folyamatos tájékoztatást kapnak az újpesti jégkorong körül zajló eseményekről. Továbbá egyenrangú tagként vesznek részt a jövőben megrendezésre kerülő szakosztálygyűléseken. Elsődleges feladatuk a Szurkolói Klub életének mozgásba hozása, az Újpest mérkőzésein a közös szurkolás, és az idegenbeli meccsekre utazás megszervezése. A szakosztály a lehetőségekhez mérten különféle támogatásokkal segíti munkájukat.
 
A gyűlés másik döntése volt egy internetes blog létrehozása, ahol őszintén és nyíltan lehet eszmét cserélni az újpesti jégkorong helyzetéről, illetve a Szurkolói Klub működését is segíti. Ezt olvashatod most hát, Kedves Látogató.
 
Aki személyesen szerepet kíván vállalni jégkorongozóink jövőbeni sikereiben, annak természetesen nem kell megvárnia a következő alkalmat. Jelentkezhet klubunkba a Real Újpest blog szerkesztőin keresztül (neve, születési helye és ideje, lakcíme, telefonszáma, valamint vállalása megadásával), a nevükre való kattintással.
 
A Szurkolói Klubon belül remek kis közösség van kialakulóban, és az összejövetelen is úgy tűnt, szép jövő előtt áll a kezdeményezés. A „mindössze” három és fél órás gyűlés végeztével a jelenlevők tömérdek információval gazdagabban indulhattak haza, és a szervezők is remélik, hogy sikerrel vették az első alkalmat. Várjuk szeretettel a következő találkozóra mindazokat, akik úgy érzik, tudnának segíteni a szakosztálynak, és szeretnék a leendő apparátus tagjaival, edzőkkel, játékosokkal és a többi szurkolóval együtt, összefogásban felépíteni a jövő csapatát: az igazi Újpestet.
 

Ezúton is köszönjük a megjelenteknek, hogy vállalásaikkal segítik az újpesti jégkorong megújulását!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr28559157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az egész Szurkolói Klub nevében szeretnék jobbulást kívánni Quitz szurkolótársunknak, aki az első találkozóra igyekezve motorbalesetet szenvedett a csarnoktól egy utcányira.
Eltört a csuklója, reméljük a második találkozón már egészséges lesz. Azt is mondhatjuk, hogy rögtön vérét adta az ügyért :) ezért én így önkényesen a Klub nevében a szezon első hazai Újpest-gólját neki ajánlom :D

Ő is ír cikkeket, amik nagyon érdekesek és ajánlok mindenki figyelmébe: a jegkorong.blog.hu/ oldalon és a bodicsek.blog.hu/ oldalon, ami a saját jégkorongos blogja.

Jobbulást Quitz!
Jobbulást kívánok Én is.

Lehet már tudni a következő időpontot ?????
köszönöm mindenkinek,
hamarosan igyekszem a mártírságnál valami produktívabb hozzájárulással is előállni :-)
süti beállítások módosítása