Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Úgy készülünk, hogy lesz edzőmérkőzés

2009.08.14. 11:25 | Real Újpest | 3 komment

Címkék: edzőmeccs felkészülés alba volán

A hazai jégkorongos idény nyitónapjának csemegéje egy kétségkívül érdekes összecsapás lesz: a tavalyi bajnoki döntő "visszavágóját" játszhatjuk az Alba Volán 19 ellen. Sajnos a mérkőzés kapcsán a legfőbb kérdés mára az lett, hogy meg lehet-e rendezni egyáltalán.

Az Újpesti Jégcsarnok számára ugyanis először olyan festéket biztosítottak, amely nem engedte a jeget megfagyni. Néhány napos hiábavaló kísérletezés után a jeget leolvasztották, és újrakezdték a jégkészítést. Tegnap meghibásodott a jégfelújító gép is. A rolba már este hatkor újra üzemképes lett, de mivel használható festék továbbra sincs, így szürke jégen, alig látható vonalazás mellett kerülhet sor a nagy érdeklődéssel várt idénynyitóra.

Az IceZone.hu portálnak Baróti Zsolt beszélt a mérkőzés körüli herce-hurcáról és a hazaiak felkészüléséről is. Elmondta, hogy a jelenlegi helyzet szerint lesz edzőmérkőzés. Úgy tűnik, hogy az időjárás is kegyes hozzánk, és a borult, enyhe időben a jégkészítő gépeknek is könnyebb dolguk lesz.

A csapatvezetés a hazai kapusok mellett tette le a voksát, így összesen öt légiós mezőnyjátékost lehet foglalkoztatni. Ďubek és Sikorčin mellett a maradék három hely még kiadó. Korábban felmerült az OB I. rájátszásában már nálunk szerepelt Vitalij Kiricsenko leigazolása, és ez még mindig nem véglegesen lefutott ügy, de mellette további jelöltek is vannak a bal szélre. Hasonlóképpen nyitott a két légiós védő kiléte: úgy tűnik, a tavaly megismert Juraj Kadlubiak helye adott, amennyiben a védő is úgy dönt, hogy hozzánk szerződik. A két helyre négy játékost tesztelnek a mai mérkőzésen: Stanislav Valach, Milan Mach, és Viktor Stefanech a csatárposzton, valamint Jakub Jastrabík védőként próbál meg bizonyítani a Pék-Baróti edzőpárosnak. A cél, hogy a vezetők választ kapjanak arra, ki az, aki a légiósjelöltek közül érdemes a további figyelemre, és hogy sikerüljön megtalálni a sorok ideális összeállítását.

A Volán jelenleg közel 30 játékossal készül a szezonra. A szakvezetők célja, hogy megtudják, kire lehet majd számítani az EBEL-csapatban, és ki az, akire nem. Valószínűleg mindenki jégre lép a pályafelújítás miatt Dunaújvárosban edzőtáborozó gárdából.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr181305340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

És maradt a 18 óra - ha lesz meccs - kezdésnek ????
Fogjuk rá. Hat előtt nemigen.
süti beállítások módosítása