Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Ma újra örökrangadó

2009.01.28. 12:57 | Bozár Jóska | 1 komment

Címkék: ftc ob 1 középszakasz

Összesen tizenkét ponttal indulunk neki a mai mérkőzésnek, ugyanis 9 pluszpontunk mellé múlt héten begyűjtöttünk újabb hármat a kisebbik Volán ellen. Nem is akárki ellen növelhetjük tovább megszerzett egységeink számát: ma este 18 órától megerősödött fővárosi riválisunk, a Ferencváros csapata látogat el a Megyeri útra. A Fradi három új légiós csatárral erősítette meg keretét, nem is rosszul.

Nyikolaj Fegyasovot jól ismerhetjük a tavalyi szezonból, sok borsot tört a többi csapat orra alá rendkívül ponterős játékával. Az idei szezont ennek is köszönhetően a HC Csíkszeredában kezdte, de ott nem sikerült beverekednie magát az első öt légiós közé, így az idény során egyre inkább mellőzték. Régi-új csapatában viszont minden bizonnyal alapember lesz, és orosz honfitársaival (Szafonovval, Parfirjevvel és Kovsovval) nagyon ütőképes sort alkothatnak.

Bobby Davis az NZ Starsban játszott legutóbb, jól is kezdte az évadot, ám sérülése után már nem nyerte vissza régi formáját, így a káposztásmegyeriek megváltak tőle. Csupán néhány hétre maradt csapat nélkül, az FTC ugyanis szezon végéig lefoglalta a technikás amerikai támadó játékjogát.

Michal Fabok is szerepelt már idén a Mol Ligában - ő Miskolcon próbált szerencsét, kevés sikerrel. A Fradiban rá is mindenképpen számítanak az OB I. végéig, és reménykednek benne, hátha náluk jobban megy majd a fiatal szlovák csatárnak.

A zöld-fehérek így jelenleg a már említett játékosokkal, valamint a szlovák Kurejjel és a székely Pál Zsomborral együtt összesen nyolc idegenlégióssal rendelkeznek, így ha magyar állampolgárságú kulcsjátékosaik is egészségesek, legfeljebb a bőség zavara lehet az, ami gátat szabhat nekik ahhoz, hogy kemény ellenfelei legyenek ma az Újpestnek.

Mindenképpen érdemes ma kijönni, igazi derbi ígérkezik!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr75908093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ma nagyon fáradt volt a csapat, de így is hajtottak, ahogy a csövön kifért. Nem baj, majd Erzsébeten javítunk!
süti beállítások módosítása