Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Evés közben jön meg az étvágy

2009.01.24. 14:54 | Real Újpest | Szólj hozzá!

Címkék: videó újpest ob 1 baróti mol liga

Szurkolótársaink, Atish és Borsos Béla néhány napja videó-interjút készítettek nagycsapatunk másodedzőjével, Baróti Zsolttal. Zsolt a beszélgetés során mesélt többek között a felkészülésről, a fiatalok beépüléséről, a rájátszásról, és az esetleges igazolásokról is.

A szakember elmondta, örül annak, hogy a szezon előtti jóslatok nem jöttek be, és a gárda remekül helytáll mind a Mol Ligában, mind az OB I.-ben. Mint elmondta: "Nagyon örülünk annak, hogy sikerült beérnie a csapatnak." Megemlékezett a Stars elleni 6:1-es fiaskóról is, mint kezdeti bukdácsolásról. Azóta véleménye szerint sikerült felülemelkedni a problémákon, nagyon összetartó, motivált csapat alakult ki Újpesten.

Elismerte, az idegenlégiósokra nagy szükség van ahhoz, hogy hozzuk ezeket az eredményeket, és mindeközben a magyar játékosok is tanuljanak, fejlődjenek. Beszélt arról is, hogy noha az első sorban egy-egy mérkőzés erejéig beváltak a szükségből felküldött fiatalok, hosszú távon még mindig keresik a megfelelő csatárt Borbás és Berta mellé. Egy klasszis hátvédet is szívesen igazolnának, de ha nem sikerül, az sem gond, hiszen "ez a csapat harcolta ki azokat az eredményeket, amiket idáig elértünk".

A szakmai stáb a rájátszásban is jégre szeretné küldeni a fiatalokat, de Zsolt legutóbbi, Volán elleni meccsünk kapcsán arra is figyelmeztet: "Minden mérkőzésre egyformán kell készülni, nem lehet felkészületlenül felmenni a jégre."

A Magyar Kupát nem hiányolja, szerinte a Mol Liga és az OB I. is jelentős terhelést jelent a fiúknak. Elárulta, az olimpiai selejtező szünetében újabb alapozás következik, hiszen a csapat mindenképpen szeretne helytállni a két bajnokságban. Habár számára egyik sem fontosabb a másiknál, és mindkettőben egyaránt a lehető legjobban kell teljesíteni, természetesen a magyar bajnoki cím motivál mindenkit a leginkább.

Zsolt az interjú végén arra kérte a szurkolókat, akkor is álljanak a csapat mellett, ha nem sikerül megfelelni az újonnan támasztott elvárásoknak. Az interjú végén tréfásan meg is kérte Bélát: "A következő riport kérdése az legyen: 'Hogyan készült fel Zsolt a döntőre?' ". A rögtönzött riporter megígérte, szaván fogja a trénert.

A videót innen tudjátok letölteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr84899633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása