Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Magunknak tettük nehézzé

2009.01.21. 21:33 | Bozár Jóska | 14 komment

Címkék: alba volán ob 1 középszakasz

A 4:3-as végeredmény szoros meccsre enged következtetni, de valójában az elszórakozott helyzetek és a védelmi hibák révén tudott ilyen közel férkőzni hozzánk az ifjabb Volán. A Lila-fehérek meglehetősen dekoncentráltan játszottak, és ez majdnem a győzelmünkbe került.

Bejött, amitől minden Volán-meccs előtt tartunk egy kicsit: Nem vettük elég komolyan ellenfelünket, nehézkesen mozogtunk, össze-vissza rohangáltunk a pályán. Túl sok teret hagytunk a fehérvári fiataloknak, a vendégek első két sora a nagy Volánból visszajátszó Nagy Gergővel és Hegyi Ádámmal kiegészülve sokszor veszélyeztette kapunkat. Noha a kézfájdalommal bajlódó Sikorcin kivételével összes légiós mezőnyjátékosunk jégre lépett, a fiatal center nélkül a legtöbbször nem jött össze a befejezés, ráadásul Palkónak sem ment a védés. Szerencsére Zlocha először egyéni akcióból, majd Rafaj passzából is eredményes tudott lenni, így Berta és Hetler találatával összességében eggyel többet tudtunk lőni, mint ellenfelünk, és ez a lényeg.

Azt javasoljuk, gyorsan felejtsük el ezt a meccset, és kezdjünk a Mol Liga elődöntőjére hangolni. Ne feledjük, az időpont-változás miatt szombaton magyar idő szerint 19 órakor, míg vasárnap 15:30-kor kezdődnek a sorsdöntő meccsek. Elméletileg mindkét találkozót közvetíti a SportKlub televízió, de erre ne vegyünk mérget, mert elég furára sikeredett a műsorkiírás. A megoldás: üljünk egész nap a tévé előtt, és mindvégig zúgjon a hajrá Lilák!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr18894373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha jól viselkedtek, lesz egy meglepetésem holnap MINDENKINEK !!!!! ;-)
Ejha! Máris furdal a kíváncsiság. :)
Amúgy gusztustalan amit a köcsög kóger nyilatkozott a szennysportnak.

Kóger István: – Az egész magyar jégkorong színvonalát minősíti, hogy a bajnokesélyes Újpest a rendkívül tartalékos utolsó helyezett ellen egy gyenge mérkőzésen ilyen eredményt ért el.
Hihetetlen gyenge meccs volt, sajnos...

Ráadásul elfelejtettem a fényképezőgépembe betenni a CF-kártyát, így fényképezni sem tudtam - nem volt mire... :(
pssszt, atish, nem köcsögözzük le az ellenfél edzőjét, ez nem az a hely...
@kerusz: Az ellenfél szurkolójaként én is kissé erősnek érzem az edzői nyilatkozatot. Pssszt!

Ha valóban ilyet nyilatkozott volna Kóger, meglepne. Nehéz elhinnem, mert személyesen ismerve nem várnék tőle ilyen mondatokat. Persze nem kételkedek a sajtóban, bár veszélyes fórum tud lenni.
Tudom, csak ne így próbálja magyarázni a bizonyítványt.

Inkább fogja a bírókra a kiállítás miatt. :)
@atish: Na mi lesz már? Lassan vége a napnak :)
Már délelőtt elküldtem az illetékeseknek, de mivel valami kamu :)) vizsga van, ezért csúszik egy kicsit.

Én is várom. ;-)
@atish: nem feltétlenül bunkóság a nyilatkozat. Mit is mondott a majdnem mester?
"Kóger István: – Az egész magyar jégkorong színvonalát minősíti, hogy a bajnokesélyes Újpest a rendkívül tartalékos utolsó helyezett ellen egy gyenge mérkőzésen ilyen eredményt ért el. "
Fordítsuk le szenzációhajhászból köznapiba:
"- Az egész magyar jégkorong színvonalát minősíti, hogy az Újpest ilyen gyenge kerettel bajnokesélyes lehet."
Tudjuk, hogy igy van, Pék mester is ilyen értelemben nyilatkozott. Tudjuk, hogy a fiúk meccsről meccsre csodát tesznek önmagukhoz képest. Éppen ezért ismerjük el, szeretjük őket.
Most, hogy akadozott a szlovák gépezetünk, talákoztak egy olyan ellenféllel, akiknek szintén nem a korcsolyájában, hanem a szívében volt az ereje, így lett majdnem egál.
Nem értem, mi itt a probléma?
Szerintem meg belénk rúgott egy jó nagyot ezzel a nyilatkozattal.

Ezért hoztam fel.
Akkor Sikorcin felepult, vagy nem utazott el Csikszeredaba?
Most meg fogtok ölni: engem nem viselt meg annyira, mint ahogy az indexen is pár embert ez a nyilatkozat. Ehhez hozzá kell tenni, h személyesen ismerem Kógert, fantasztikus embernek és jó edzőnek tartom(a fegyelmik ellenére). Belénk rúgott? De rá is szolgáltunk vhol, nem vertük őket agyon, ahogy szoktuk. A bajnokság viszont színvonalas, ebben lehet vitatkozni valóban. De szerintem azért ekkora ügy nem kell neki, h tetünek, szemétnek...stb nevezzük, ahogy az indexen írtak róla.

Felsh: Sikorcin nem épült fel, gipszben van a keze. Játszani 100%, hogy nem fog.
süti beállítások módosítása