Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Tíz

2008.11.21. 10:33 | Fehér Lilla | Szólj hozzá!

Címkék: újpest progym mol liga

Tíz gólt ütve vertük kedden este a gyergyószentmiklósi Progym gárdáját. Lehetett volna több is közte. 

Az erősen megfogyatkozva, sok kulcsjátékosukat nélkülözve érkező gyergyóiak csak néhány percig tudták kétségessé tenni a mérkőzés kimenetelét, a saját hibánkból kapott gól után néhány percig a vendégek voltak veszélyesebbek, azonban újabb gólt nem tudtak ütni. Ezzel el is lőtték a puskaporukat, a fáradó vendégek mellett a mieink pedig felszabadult játékkal szereztek újabb és újabb gólokat. Örömteli, hogy a gólgyártásból a fiatalok is kivették a részüket, és hogy a mérkőzésen négy sorral tudtunk játszani.

A részletek itt találhatóak, Pék György értékelését pedig a szokott helyen, az utehoki.hu honlapon. A mérkőzésen készült fotóinkat galériánkban találják, az alsó kis képre kattintva juthatnak el a képekhez.

A mérkőzés jó felkészülési lehetőség volt a hétvége újabb nehéz feladataira, melyeket reméljük, sikerrel veszünk majd. Természetesen nem szabad elszállni az elmúlt napok eredményeitől, fiatal csapatunk csak akkor érhet el tartósan jó eredményeket, ha továbbra is megfelelő alázattal viseltetik a jégkorong iránt. Erre garanciának tűnik Pék György személye.

Gratulálunk a csapatnak, hajrá,Lilák!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr86780385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása