Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Serdülő bajnokság: Küzdésből jeles

2008.11.04. 23:41 | Bukovina | 2 komment

Címkék: mac serdülő bajnokság

Izgalmas rangadó elé nézett serdülő csapatunk vasárnap. A játékosok tisztában voltak azzal, hogy nem lesz könnyű dolguk a MAC Népstadion csapata ellen, mégis nagyon bíztak a jó eredményben.

A gólok sorát ugyan a zuglói székhelyű alakulat nyitotta, az első harmad végén mégis 2:1-es újpesti vezetéssel mentek pihenni a csapatok. A második játékrész elején hamar egalizált a MAC (2:2), amire Garbacz hatalmas góljával válaszoltunk (3:2). Ismét nálunk volt az előny. Ezután következett egy hullámvölgy, amely során ellenfelünk előbb Korbuly révén egyenlített (3:3), majd Sebők jóvoltából át is vette a vezetést (3:4). A harmadik húszperc elején Dömötör Róbert találatával egyenlítettünk (4:4). Ezt követően az 55. percben két vendéggól is született (4:6), és ezzel máris két gólos hátrányba került az Újpest. Többen azt hihették, hogy ez a hajó már elúszott, de ami ezután következett, az szinte a csodával volt határos! Az utolsó percben mindössze 27 másodperc különbséggel két gólt lőttek az újpesti legények (előbbit Dömötör, utóbbit Nagy lőtte be), és ezzel pontot mentettek a MAC ellen (6:6). Szép volt, fiúk!

2008. november 2., vasárnap
Újpesti Jégcsarnok

Újpesti TE - MAC 6:6 (2:1, 1:3, 3:2)

J.v.: Kincses (Berkesi, Sándor)

UTE: Czövek - Dömtör 2(1), Kukucska (2), Bajnóczi, Molnár, Frajka, Bata 1(1), Ratkai, Becsei, Bessenyei, Orosz (1), Balla (1), Baróti, Laboda, Fülöp, Garbacz 1, Havas, Nagy, Mach 1, Cziller (kapus)
Edzők: Ancsin János, Hetler Ádám

MAC: Zaka - Kiss D. 1, Purkhartofer, Korbuly 1(1), Nagy 1(1), Kozma (1), Magas, Rónai A., Kiss A, Hegyi, Bojkó, Köles, Méhn, Schmál, Inglis 1(1), Sebők 2(1), Gönczy (kapus)
Edzők: Ari Greus, Marton Tibor

Büntetések: 18 perc + végelges fegyelmi (Balla) illetve 18 perc + 10 perc fegyelmi (Bojkó)

 

Hetler Ádám:
- Ez az első mérkőzés idén, ahol igazi csapatként kűzdöttek a fiúk. Megvillantották oroszlánkörmeiket. Azt hiszem, Jani nevében is mondhatom, hihetetlenül büszkék vagyunk a csapatra! Az utolsó három percben a padlóról álltunk fel. Úgy néz ki, egyre inkább sikerül az arcunkra formálni a csapatot küzedni tudásban; kezdik megérteni a srácok, mit is jelent lila-fehérben játszani. Mi ketten Janival tősgyökeres Újpestiek vagyunk, így ez utóbbi rendkívül fontos számunkra. Az elkövetkezendő időszakban kemény munka vár a srácokra, ugyanis szeretnénk a döntőtbe kerülni.

Csapatunk serdülőválogatott hátvédje, Garbacz Ádám így nyilatkozott a mérkőzés után:
- Habár a szezont győzelemmel kezdtük, akkor még nem játszottunk igazi csapatként. Az első fontosabb meccsen, a Csíkszereda ellen sajnos 3:2-re ki is kaptunk, de ekkor kezdtünk felébredni, és rájöttünk, hogy ezt a szezont hoznunk kell, nem ronthatjuk el ilyen játékkal az edzésmunkát. A vasárnapi meccsre már egy vadi új, szép, tiszta, rendes öltözőt kaptunk, és végre az új mezek is megérkeztek. Amikor felhúztuk a lila-fehér dresszt, mindenki érezte, hogy ezt a mai meccset meg kell és meg is tudjuk nyerni. 4:4 után Cziller András stabilan jó teljesítményt nyújtott kapuban, a csapat egyöntetű véleménye szerint remekül helytállt. Sajnos ekkor Balla Norbert kapott egy végleges fegyelmit, amely miatt öt percig emberhátrányban játszottunk. 6:4-re elhúzott ekkor a MAC, de mi nem estünk össze, még nagyobb akarattal küzdöttünk, hogy legalább a döntetlen meglegyen. Ez sikerült is, a vége 6:6 lett. Végre rendes csapatként, jó játékkal értünk el szép eredményt. Jó irányba indultunk el, és ha így folytatjuk, akár még a bajnoki cím is meglehet!

Itt hívjuk fel Kedves Olvasóink figyelmét, hogy számunkra - bár az utóbbi időben puszta emberi erőforráshiány miatt elmaradoztunk a vele kapcsolatos írásokkal - nagy fontossággal bír az újpesti utánpótlás, így amennyiben tehetitek, kérünk Titeket, küldjétek el meccsbeszámolóitokat, illetőleg egyéb, szakosztályunk fiataljaival foglalkozó írásaitokat a real.ujpest[kukac]gmail.com címre, és mi rögvest kitesszük azokat blogunkra. Hajrá utánpótlás, hajrá Lilák!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr35750397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziasztok,
mi is nagyon jó, tanulságos meccsként könyveltük el a mérkőzést.
www.machoki.hu/hirek.html
Hajrá gyerekek, játszunk még nagyon sok jó mérkőzést !

Kedves Szegénylegény!
Köszönjük szépen a kedves hozzászólásodat, reméljük hasonló izgalmas mérkőzésekben lesz még részünk!:)
Hajrá magyar hoki, hajrá u16!:)
süti beállítások módosítása