Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Ma a miskolciakat fogadjuk

2008.10.19. 15:59 | Bozár Jóska | 4 komment

Címkék: miskolc mol liga

Este fél 7-től a MOL Liga 9. helyezettjével, a Miskolci JJSE csapatával találkozik az Újpest. Az ex-újpesti Rusznyák Szilárdot és Róbert Čopot is soraiban tudható borsodi alakulatnak mindezidáig nem jutott ki sok a jóból: 2 győzelem mellett 10 vereség a mérlegük.

A két diadal közül az egyiket - igen helyesen - ősi riválisunk, a Ferencváros ellen aratták (3:0), a másikat pedig tegnapelőtt, az Alba Volán gárdája ellen sikerült megszerezni (2:1). Ez utóbbi elég kínkeservesre sikeredett, ugyanis a fiatal Popovics Patrik mindössze 3 másodperccel a meccs vége előtt vitte be a győztes találatot Bálizs Bence kapujába.

A szezon előtt edzőváltáson keresztülment Jegesmedvék idei legnagyobb vereseségüket szeptember 9-én szedték össze, idegenben, a HC Csíkszereda elleni mérkőzésen (10:3).

Legutóbbi ellenük vívott mérkőzésünket Miskolcon igen egyoldalú 2:5-tel húztuk be. A papírforma máig sem változott, magabiztos győzelmet várunk csapatunktól. Igaz, az ezt megelőző két idényben volt rá példa, hogy túlságosan is fél vállról vettük az idén ráadásul finn játékosokkal erősítő miskolci gárdát, és ez akkor rendre meg is bosszulta magát. Ma remélhetőleg nem esünk újra ugyanebbe a hibába; főleg most, hogy egy esetleges győzelemmel átvehetjük az SC Csíkszeredától a 2. helyet a MOL Liga tabelláján, miközben az OB I.-ben is megőriznénk előnyünket az NZ Stars előtt.

Mai ellenfelünk legtöbb pontját, fejenként kilencet két ifjú titán, Urbán Péter (5+4) és a fentebb már említett Popovics Patrik (5+4), illetőleg a náluknál már nagyobb rutinnal rendelkező - Újpesten szintén megfordult - Sike Zoltán (6+3) szerezte eddig a szezonban. Őket követik a pelyhedző állú finn srácok, akik mindeddig nem alkottak maradandót.

A héten meghirdetett jegyakció ma érvénybe lép, kíváncsian várjuk, milyen eredménnyel.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr71721606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nohat. Gyoztunk. Es ennyi ma eleg is. A 6-0 (vagy 7-0 :D) pont jo a mol 2, ob 1. helyhez.
Bizony! Nem volt jó meccs, de egyértelmű győzelem volt. Pénteken Csíkszereda, ahol egy vélhetőleg csalódott SC vár majd ránk, vasárnap pedig Gyergyó. A mai nap fényében mindkét meccsen nagyon oda kell figyelni. Hajrá lilák!
én a Rencz-gólt megadtam volna :)
Rencz szerint sem volt bent, a korong megállt a vonalon:). Azért megpróbálta "eladni" a gólt...
süti beállítások módosítása