Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Fehérvárról jelentjük

2008.09.26. 19:01 | Bozár Jóska | 2 komment

Címkék: közvetítés alba volán mol liga

Egész pontosan 19 órakor kezdődik az Alba Volán SC elleni mérkőzésünk, melyen nem titkolt szándéka az újpesti fiúknak a 3 pont megszerzése. Eddigi eredményeik alapján a Fejér megyei fiatalok képesek lehetnek a meglepetésre, de fiaink motiváltságának és játékerejének ismeretében elhessegetjük az ilyesféle gondolatokat. Száz szónak is egy a vége: Showtime!

--------------------------------------------------------------

El is kezdődött hát a mérkőzés, a csapatok a jégen vannak.

Az újpesti kaput ezen az estén Juraj Nemčák védi, aki vélhetően ég a bizonyítási vágytól.

06:42: Ejnye no, vezetést szereztek a fehérváriak Tóth Adrián révén. Ezzel eddig 1:0 oda.

07:10: GÓL! Alig írtam le az előző eseményt, Rafaj máris kiegyenlített, így már 1:1 áll az eredményjelzőn. (Remélhetőleg nemsokára értesítenek minket a kint szurkoló újpestiek az egyéb fejleményekről.)

10:44: Németh hátulról lökésért kap 2+10 percet.

Végre hírt kaptunk a lelátóról: A helyszínen tartózkodók szerint a mérkőzés egyelőre közepes iramú, az Újpest teljesen felforgatott sorokkal játszik, és úgy tűnik, az első harmadban ellenfelünk több helyzetet tudott kialakítani a kapunk előtt, mint mi a túloldalon. A nézőszám a 150 főhöz közelít.

12:44-nél letelt az emberhátrányunk, Németh megkezdi a 10 perc leülését.

Elég eseménytelennek tűnik a mérkőzés ezen szakasza, úgyhogy addig se unatkozzunk, lássuk, a többi meccs miképp alakul: HC Csíkszereda - Progym HGy 9:3 (végeredmény); SC Csíkszereda - Steaua Bucuresti 1:1; Miskolci JJSE - Dab.Docler 1:3. Ők már a 2. harmadban járnak.

Vége lett az 1. harmadnak.

--------------------------------------------------------------

Megkezdődött a várva várt 2. harmad, közben a Miskolci JJSE - Dab.Docler találkozón 2:4-re módosult az eredmény.

22:40, 23:20: GÓLOK! Berta és Sikorčin gyors egymásutánban mattolták Becze kapust, ez az fiúk! 1:3

28:49: Újabb GÓL! És újra Berta volt eredményes, találatához pedig Virág és Borbás asszisztált. 1:4

Újabb helyi tudósítás érkezett: Sokkal több helyzetet tudunk kialakítani ebben a játékrészben, úgy tűnik, kiköpték a srácok az altatót. Alakul a dolog!

32:51: Szépítenek a hazaiak, Hajós Roland vette be Nemčák kapuját. 2:4

Közben SC Csíkszereda - Steaua Bucuresti a 3. harmadban 3:2; Miskolci JJSE - Dab.Docler a 2. harmad után 3:4.

34:16: Barabás keveredhetett összetűzésbe Michálekkel, a jutalom páros kiállítás.

34:33: GÓL! Miután Michalek kapott még 2 percet, emberhátrányba kerültünk, Ďubeket ez azonban nem érdekelte, és bevágta újabb gólunkat! 2:5

35:51: Felpörögtek az események, Tóth Adrián szerezte meg önmaga 2., egyúttal csapata 3. találatát - mégiscsak sikerült kihasználnia ellenfelünknek az emberelőnyt. 3:5

37:58: GÓL! És a meccs tovább pörög, Ďubek pedig meg sem áll második góljáig! 3:6

40:00: A 2. harmad utolsó percében Bertát büntetik meg 2 percre durva játékért, így ő a záró húszpercet a büntipadon kezdi meg.

Vége a 2. játékrésznek hát.

--------------------------------------------------------------

Elstartolt a 3. harmad.

41:43: Hajós Roland megy ki 2 percre, előny nálunk.

42:34: Szűcs Gábor is kiül, kettős előny itt, ki kéne használni.

44:34: Nem használtuk ki.

51:31: GÓL! Roczanov volt ezúttal eredményes egykori csapata ellen, egyre biztosabbá válik az újpesti győzelem! 3:7

52:18: A gól után nem sokkal Borostyán ül ki 2 percre, újra előnyben a lilák.

54:34: Feil Arnold révén újra emberfórba jutunk, ideje kihasználni.

Helyszíni informátoraink szerint Hajek az újpesti kapuban. A fiatal kapus most debütál a felnőtt bajnokságban, gratulálunk neki!

56:21: GÓL! Rúfus vitte be a mindent eldöntő 8. találatot, és ezzel teljesült kívánságunk, kihasználtunk egy emberelőnyt! 3:8

58:55: A végére még Hüffner kap egy 2+10 perces büntetést, de ez már nem lényeges, miénk a meccs!

Vége is, az Újpest a mérkőzés eleji hullámvölgyből hamar kilábalva, magabiztosan húzta be ezt a győzelmet, gratula a srácoknak! A nagy küzdésért ellenfelünket is dicséret illeti, sokáig tartották magukat a fehérvári ifjak. Folytatás vasárnap, Káposztásmegyeren!

Ha már így a többi találkozóba is bele-belekóstolgattunk, álljanak itt a további eredmények: SC Csíkszereda - Steaua Bucuresti 3:2; Miskolci JJSE - Dab.Docler 3:4 (mindkettő végeredmény); Ferencvárosi TC - NZ Stars a 2. harmadban 1:1.

Nemsokára elméletileg kapunk még a fehérvári küldöttdégtől némi információmorzsát a meccs képéről. Addig is tájékoztató jelleggel szólunk, hogy a mérkőzés jegyzőkönyve máris elérhető az icehockey.hu-n.

No, tehát hazafelé tartó szurkolótársaink szerint a mai meccs nem sorolható éppenséggel a legemlékezetesebbek közé, a megkavart sorok zilált játékot mutattak. Az első harmadban ez a kelleténél nagyobb méreteket öltött, ámde a találkozó hátralévő részében mi uraltuk a mezőnyt, a záró játékrészben már a 4. sor is lehetőséget kapott. Nagyon hiányzott a csapatból Jan Zlocha, akinek a térde bevizesedett, így ma a fehérvári jégcsarnok helyett a kórház felé vette az irányt. Hetler Ádám lábából is ma szívták le a vizet, remélhetőleg nemsokára újra csatasorba állhat. Nemčák állítólag jó formát mutatott, több bravúr is fűződik a nevéhez. A gólok közül egyik sem írható az ő számlájára. Az utolsó percekben beálló Hajeknek is volt egy-két védése, így elmondhatjuk, sikeresen mutatkozott be a felnőttek mezőnyében a mindössze 15. évében járó portás. Úgy tudjuk, Pék mester sem volt elégedett a látottakkal, de a lényeg az, hogy megvan a 3 pont, amiért jöttünk. Innentől a vasárnapi Stars-meccsre koncentrálunk (a Ferencvárosi TC - NZ Stars párharc végeredménye: 1:5).

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr93683486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HAJRÁ LILÁK !!!!

Köszi a közvetítést (így előre is :))) )

Lilarajongó 2008.09.27. 08:14:18

A lényeg a gyözelem, a csapatot ha felbojgatják nem várhatö kellő hatékonyság ez természetes ,örülök hogy lehetöséget kaptak a tartalékok föleg HAJEK. Holnap fontos mérközés nagyon kell a gyözelem. HAJRÁ LILÁK
süti beállítások módosítása