Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Beköszöntő

2008.07.09. 08:30 | Real Újpest | 8 komment

Címkék: szurkolói klub real újpest

Kedves Olvasó!

  
Üdvözlünk az újonnan létrejött Real Újpest blog első oldalán! Légy az atomkor páncélos lovagja, ütközz, küzdjél és győzz! Játszd a világ legszebb játékát, amely a legtöbbet adhatja számodra a sportok közül. És hogy minden ízedben érezd a tökélyt, húzz a szerelésedre lila mezt!

 
Azon vagyunk, hogy ez az adomány mind teljesebb legyen, a játék legyen egyre jobb, a csapat egyre sikeresebb. Leendő blogtémáink a sportág újpesti jobbítása mellé keresnek szimpatizáns, netán együtt gondolkodásban, vagy éppen tevőlegesen segítő támogatókat.
 
A felnövekvő utánpótlás számára a minta adott! Cikkeinkben bemutatjuk a dicső múltat, legyen muníció belőle a jövő sikereihez. Megismerhetitek a legendás újpesti győzelmeket és azok főszereplőit, a nagyszerű újpesti csapatokat, játékosokat. A régiek üzenete egyértelmű: ápold emléküket azzal, hogy hozzájuk méltóan élsz és játszol, felülmúlod teljesítményüket!
 
A kevésbé bátrakat pedig ugyancsak minél nagyobb számban, szívesen elcsalnánk legalább az Újpesti Jégcsarnok lelátóira, hogy rekedtre tombolhassák magukat, mint bárki normális ember, aki a lilák góljait látja. Szurkolónak lenni jó dolog, jégkorong drukkernek még jobb, de újpesti hokifannak lenni egyenesen csodálatos! Kivételesen szerencsés embert ismerhetünk meg benne, hisz rendszeresen a világ legkitűnőbb játékát láthatja élőben, méghozzá lilában! Kiváló társaságban, mert Mivelünk lesz ott!
 
Igazán jót akarunk Neked! Érezz rá a történet ízére és - ha tetszik a dolog – ne légy irigy: hagyd (és tégy érte), hogy mások is rákapjanak. Gyere közénk, szurkolj velünk és tégy, gondolkozz velünk együtt az Újpestért! Programjainkon érezd jól magad, érezd a közösséget, érezd a fontosságod a többiek számra. Legfőképpen pedig: ünnepeljünk együtt a lelátón!
 
Várjuk írásodat, hozzászólásodat minden témában, amely az újpesti jégkorongról szól, minden ötletet, kritikát, javaslatot, ami a lila hoki felemelkedését mozdíthatja elő, legfőképpen pedig várunk Téged sorainkban, jégen vagy szárazon!
 
 
Az Újpesti Jégkorong Szurkolói Klubja

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr43547082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok a honlap létrehozóinak a minden tekintetben magas színvonalú munkájukért. Már nem tartozom az Újpest szurkolók közé, de az innováció mindíg vonz, ezért gyakran fogom látogatni a lapot. Abban bízom, hogy a fórum nem válik kicsinyes bosszúk színterévé, és valóban beteljesíti az alapítók álmát.
Kedves gm!

Szívből köszönjük az elismerő szavakat! Ahogy mi is törekszünk bejegyzéseinkben az objektivitásra, úgy reméljük, kommentezőink is hasonlóképpen reagálják majd le őket.
Reméljük, nemsokára viszontláthatunk majd az Újpest szurkolói között! :)
Nagy pacsi minden szurkolótársnak! Ideje rendet tenni! Hajrá Lilák!
Ez így élesben még sokkal szebb:) Látom olvasók is vannak...Nagyon helyes! Csak így tovább! Hajrá Újpesti Jégkorong!
Ha a jövőnk is ilyen szép lesz, mint ez az oldal, akkor nem kell aggódni. ;)
Gratulálok!
Gratulálok a blognak.
Mint az újpesti hokicsapat nagy rajongója örömmel látom, hogy mások is aggódnak a jelenlegi helyzet láttán.

Legtöbb hazai meccsen igyekszem kinn lenni, remélem új szezonban is sikerül majd ez a hagyomány. Pedig több mint egy órát kell utaznom egy-egy ilyen látogatásért,de hokiért simán
Legárnak üzenném, teljesen igaza van! Az elmúlt években folyamatosan idehoztak csomó harmadosztályú Szlovákot, a Mi fiaink elkeseredésükben vagy abba hagyták vagy az elllenfelet erősítették. A mai fiatalok akik itt maradtak ezekben a nehéz időkben is csak dicséretet érdemelnek.Egy kicsit végre a vezetőség nem csak saját magára, hanem a lila-fehér szurkolókra is gondolhatna............
JÓ hogy nincs kiesés..........mikor veszik észre,(X)-ék nem tárgyaló képesek.Szlovákok is csak azért állnak szoba az UTE-val mert nem ismerik Őt.
süti beállítások módosítása