Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Szurkoljunk együtt a magyar hokiért!

2008.12.12. 06:52 | Real Újpest | 1 komment

Címkék: alba volán szurkolói klub blue brothers

A hét elején fehérvári barátaink, a Blue Brothers szurkolói csoport tagjai honlapjunkon egy nagyszerű kezdeményezést indítottak útjára. Január 4-én a Red Bull Salzburg együttese újra Székesfehérvárra látogat, és ez alkalmat ad arra, hogy a jelenlevők meggyőzzék az osztrák csapat vezetőit, játékosait, illetve az egész ausztriai közvéleményt arról, hogy a magyar jégkorongban igenis a tisztességes, sportszerű szurkolók a hangadók.

Igaz, a mérkőzés időpontjában az Újpest a Megyeri úton fogja vendégül látni az Alba Volán farmcsapatát, így szurkolói klubunk tagjainak döntő többsége nem tud megjelenni a nagy eseményen. A kezdeményezés által képviselt eszme (a fentebb említett tisztességes, sportszerű szurkolás) mellett viszont mi is teljes mellszélességgel kiállunk, így ha személyes jelenlétünkkel nem is tudjuk majd támogatni fehérvári barátainkat, tetteinkkel, szavainkkal ahogy eddig, ezentúl is azon fogunk igyekezni, hogy megmutassuk a nagyvilág számára: így kell szurkolni!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr75815467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köszönjük a küldöttséget a Salzburg meccsre, sokat jelentett!

Mélységes Tisztelettel: M.Lac
süti beállítások módosítása