Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Boldog születésnapot, Berta Ákos és Hüffner Adrián!

2008.12.12. 20:55 | Bozár Jóska | 1 komment

Címkék: születésnap hüffner berta

Hiába kaptunk szusszanásnyi szünetet a Mol Ligában, hiába nem tapsolhatunk egy ideig az újabb és újabb győzelmeknek, ünnepelnivaló így is akad bőven. És itt most nemcsak a karácsonyra gondolunk, hiszen Berta Ákosnak és Hüffner Adriánnak ezen a héten is volt oka örülni: Előbbi úriember kedden a huszonegyedik, utóbbi csütörtökön a huszonkettedik életévét töltötte be.

Matuzsálemi korba lépett játékosaink nem tartoznak régóta az Újpest kötelékébe: Míg Berta második szezonját tölti lila-fehérben, Hüffner a nyáron igazolt hozzánk. Mindketten dunaújvárosi nevelésű, jól képzett játékosok. Idejövetelükkor gyorsan beverekedték magukat a csapatba, napjainkban az első sor erősségei. Berta ponterős játékával, Hüffner pedig megbízható védőmunkájával és a támadásokban való hathatós részvételével felhívta már magára Pat Cortina szövetségi kapitány figyelmét. Többször szerepeltek is a nemzeti csapatban (legutóbb a novemberi olimpiai előselejtezőre készülő keretben), ám tartósabban mindezidáig nem tudtak ott megragadni. Persze ez ilyen fiatalon nem is akkora baj, lesz még bőven esélyük a bizonyításra.

A 2008/2009-es szezonban mindketten remekelnek. Berta huszonnyolc mérkőzésen tizenhat gólt és huszonkét gólpasszt jegyzett, ezzel a Mol Ligában a kilencedik, a magyar játékosok között pedig a ferencvárosi Jánosi Csaba mögött a második helyet foglalja el a kanadai táblázaton. Hüffner sem tartozik a visszahúzódó védők közé, ugyanennyi találkozón szerzett három találata mellé tizenöt assziszt párosul. Plusz-mínusz mutatójuk erősen pozitív, tehát jóval több gólt szerzett a soruk, mint amennyit kapott.

 

Mindkettejüknek kívánunk boldogságban gazdag születésnapot, és még sok szép, eredményes évet a sportágban!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr32819479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !!!!

MIKOR LESZ MÁR 28-A ?! :))
süti beállítások módosítása