Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Add meg magadnak az esélyt...

2008.10.28. 06:43 | Real Újpest | 1 komment

Címkék: szurkolói klub real újpest

Ugye hallod a dob zúgását? Hallod, ahogy az emberek hangja megérint, és egyszercsak azon kapod magad, hogy te is velük skandálod azokat az erőtől zengő rímeket, együtt éneklitek a jól ismert dalokat? Érzed, ahogy elkap a hév, és a kint összegyűlt fellegek olyan csodálatos hirtelenséggel oszlanak szét, mintha egy percig sem léteztek volna? Most nincsenek gondok, nem ágál a főnök, nem érdekel, mi fogad, ha hazaérsz. Most minden idegszáladdal egy dologra koncentrálsz. A győzelemre.

Van, hogy az emberek megkérdezik: "Miért mész ki a meccsekre? Mi a jó ebben? Kit érdekel, ahogy azok odalent kergetnek egy korongot?" Ismerős kérdések. De nincs rájuk válasz. Nem is reagálok, csak hallgatok. Hallgatok, és belül tudom, hogy aki ebben a témában faggat, valahol szegényebb nálam. Hiába mondanék neki bármit is, hisz' amíg nem érezte azt, amit én, nem értheti meg a szavaimat. Inkább kiviszem egy meccsre. Próbálja csak ki.

Egyáltalán nem biztos, hogy ezután megváltozik majd a véleménye, és ezentúl minden héten együtt fogunk kijárni a jégcsarnokba. De megvan rá az esélye. Mindannyiunknak megvan az esélyünk arra, hogy együtt daloljunk a többiekkel, hogy együtt éljük át azt a leírhatatlan élményt, ami két órán keresztül a karjaiba vesz és nem ereszt el minket. Mi teremthetjük meg azt a légkört, mi lehetünk a motorjai annak a hangulatnak, amelyért az a néhány srác a jégen addig fog küzdeni, amíg az utolsó lélegzet is elhagyja a tüdejüket, és amelyet ország-világ megbecsülésével jutalmazhat.

Négy hónapja alakult meg a szurkolói klubunk. Ez idő alatt kevesen, ámde sokat dolgoztunk azért, hogy győzelemhez, győzelmekhez segítsük imádott csapatunkat, és minél többekkel megismertessük azt az élményt, amit cserébe kapunk a fiúktól. Sikerült kialakítanunk egy olyan nagyszerű közösséget, amely napjainkra már-már egy nagy családdá nőtte ki magát. Közös programjainkkal, vállalásainkkal közösen segítjük az újpesti jégkorongot, ahol csak lehetőségünk van rá. Ha úgy érzed, szívesen csatlakoznál hozzánk, írj nekünk a real.ujpest[kukac]gmail.com címre. Mi várunk téged.

Te is részese lehetsz a győzelemnek. Add meg magadnak az esélyt.


Real Újpest

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr4732479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Közös programjaink :) Vezér :D
Akárhogy is, tényleg jó móka!
MINDENHOL CSAK A LILA!!! :)
süti beállítások módosítása