Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Virág Tamástól is elbúcsúzhatunk

2008.08.08. 10:52 | Bozár Jóska | 5 komment

Címkék: virág újpest változások igazolások játékoskeret hüffner

Tegnap olvashattuk az utehoki.hu cikkében, amire már korábban is utaltunk, azaz hogy Hüffner Adrián ideigazolása az Újpest részéről ismeretlen mértékű anyagi juttatásba, illetőleg Virág Tamás játékjogába került.

Fiatal csatárunk, aki az U18 válogatott egyik alapembere, természetesen már a tavalyi szezon során is jól érezte magát Dunaújvárosban, és ha összehasonlítjuk az ottani és az újpesti lehetőségeket, beláthatjuk, hogy az Acélbikáknál bizony jobb helye lesz.

Több okból is szomorú, hogy ennek meg kellett történnie. Egyfelől újból megállapíthatjuk, hogy szakosztályunk eljutott arra a szintre, ahol összes játékosának komolyan mérlegelnie kell, elmegy-e vagy itt marad - és többnyire az jár jobban, aki a távozás mellett dönt, még ha ezzel fele akkora költségvetésű klubba is kerül, mint az UTE. Aki marad, azt csak az aránytalanul magas fizetés, a szerződés, vagy éppen a klubhűség tartja itt. De hogy valaki szeressen is itt játszani? Halovány álom csupán...

Másrészt újabb mérföldkövéhez érkezett az az elmúlt évekbeli folyamat, hogy a kevés saját nevelésű tehetségünket is parlagon hagyjuk, és értelmetlen módon máshonnan érkezőkre váltjuk le őket - akik ráadásul egy-két éven belül úgyis továbbállnak, mivel jövőjüket nem Újpesten képzelik el (nehéz is lenne ott, ahol semminek és senkinek nincs jövője).

Sok sikert kívánunk Virág Tamásnak további pályafutása során, és a leírtaktól függetlenül Hüffner Adriánnak is Újpesten, hiszen ő tehet a legkevésbé arról, ami itt folyik...

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr59605451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sikeres és sérülésmentes szezont kívánok Adriánnak és Tominak!

ki érti ezt? 2008.08.08. 11:06:09

Talán most jól jártunk Hüfivel, de ki tudja meddig?! Virág Tomi góljai nagyon fognak hiányozni a csapatnak...1-2 év és Újvárosból fog minket szarrá tömni gólokkal, de lehet, hogy sokat mondtam és már idén:P Hajrá Törpe! És persze Hüfinek is sok sikert Újpesten!
Virág Tominqak fölajánlotta Pék edző hogy maradjon és játszani is fog sőt pénzt is kap....mégsem maradt
mert nem akart maradni........Hüffner meg jönni akart
Fraind!
Mint ahogy a cikkből is kiderült ez a távozás is egy rossz folyamat része. Hogy 10 év után miért nem akar itt maradni egy fiatal annak oka van, ráadásul Tamás bátyja Csaba a felnőtt csapat tagja. Az évek alatt láthatta, hogy a nála 2-3 évvel idősebb játékosoknak milyen lehetősége vannak Újpesten.A pénz és a játéklehetőség igérete édes kevés.
Az elmúlt 1 évben valószínüleg olyat tapasztalt Dunaújvárosban, ami arra késztette, hogy a váltás mellett döntsön. Talán Tőle kéne megkérdezned miért döntött úgy, hogy eligazol. Egy biztos, hogy nem Pék edző személye miatt. És valószinüleg nem egyszerű a döntés amikor lakóhelye Újpest.
Sok sikert kivánunk Tamás!!!
süti beállítások módosítása