Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Végre Újpesten is megkezdődik a jeges szezon

2009.10.17. 12:12 | Real Újpest | Szólj hozzá!

Felnőtt csapatunk csütörtök este egy rosszul sikerült pár perces periódusnak köszönhetően kikapott a Ferencvárostól, de a vesztett pontokat tekintve továbbra is a második legjobb a mezőnyben. Ennél sokkal fontosabb hír azonban, hogy végre-valahára otthon is láthatjuk a mieinket. Szombaton fél egykor a két kölyökcsapat egymás elleni mérkőzésével, majd vasárnap este hatkor a Miskolc elleni Mol Liga mérkőzéssel Újpesten is végre megkezdődik a jeges szezon.

A csütörtöki örökrangadó fordulatos mérkőzést hozott. Háromszor is vezettünk, utoljára két góllal, de ellenfelünk mindannyiszor kiegyenlített, mi több, a mérkőzés végére a győzelmet is kicsikarta. Mérkőzésbeszámolók itt és itt, összefoglalók, értékelések pedig itt és itt találhatóak.

Előretekintve szombaton délben a két kölyökcsapatunk egymás elleni felsőházi bajnokijával megkezdődik a bajnoki szezon Újpesten is. Vasárnap este hatkor pedig a sokat erősödött Miskolci Jegesmedvék látogat el a Megyeri útra. Vasárnapi ellenfelünk hajtós, küzdős csapat, akik rossz bajnoki kezdés után immár mindenkinek képesek borsot törni az orra alá. Ezt bizonyítja a Ferencváros elleni idegenbeli és a Dunaújváros elleni hosszabbításos hazai győzelem, illetve az, hogy a Stars ellen idegenben képesek voltak a pontszerzésre. Legjobbjaik idén az Alba Volántól kölcsönkapott játékosok. Tóth Adrián és Hajós Roland is mérkőzésenként egy pont felett teljesít. Idén eddig egy alkalommal játszottunk velük, akkor idegenben gyenge játékkal nyertünk, de azóta mindkét csapat sokat javult. Nem lesz könnyű dolgunk, nagyon komolyan kell vennünk a Macikat az első perctől az utolsóig.

Első idei hazai bajnoki mérkőzésünkön legyünk minél többen a csarnokban, Hajrá, Lilák!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr1001455658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása