Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Örökrangadó Erzsébeten

2009.10.15. 11:13 | Real Újpest | 2 komment

Címkék: bajnokság ftc újpest mol liga

Ma este hétkor ősi riválisunk otthonában lép jégre csapatunk. A Ferencváros jelentősen megerősödött tavaly óta, komoly csata előtt állunk.

Mai ellenfelünk idei eredményei figyelemreméltóak. Budai Krisztián személyében talán az egészliga legjobb kapusa véd náluk. Bobby Davis és Beau Mclaughin igazán ütős csatárkettőst alkot, a melléjük érkezett volt Volán-játékos Hegyi Ádámmal hármasban életveszélyesek lehetnek. Mellettük a Hofmann-Jánosi-Feil trió is roppant eredményes. A csapat mérkőzésen bizonyította már idén, hogy bárkinek komoly ellenfele lehet.

Nálunk hosszabb kihagyás után a legutóbbi meccsen már újra csatasorba állt Hetler Ádám, és a betegek is meggyógyultak. Az immár kitűnő minőségű újpesti jégen végre normálisan edzhetett a csapat, így arra számíthatunk, hogy lassan a tudásuknak megfelelő játékot láthatunk a mieinktől.

Igazán pikáns a mai estén, hogy dacára az ősi rivalizálásnak, számos játékos igazolt át tőlünk a zöldekhez és viszont. Ilyenek nálunk például Kiss Gábor, Bontovics Márton, Sájevics András, a Fradiban Rencz Dániel, Nagy László vagy Jánosi Csaba. Hosszabb beharangozót edzői és játékosnyilatkozatokkal a jégkorong blogon, Hetler Ádám és Rencz Dániel véleményét az utehokin, Hoffmann Attila gondolatait pedig a fradihoki.hu-n olvashatják.

Hajrá, Lilák!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr991451563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajrá lilák ! Megyünk !
MENJÜNK MÁR !!!!! MENJÜNK MÁR !!!!!
süti beállítások módosítása