Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Győzelem Csíkszeredában, 2.

2009.09.27. 16:34 | Real Újpest | 4 komment

Címkék: brassó mol liga

A végeredményt illetően lekopíroztuk a pénteki mérkőzést, az események azonban egészen másként alakultak. Ismét 2-6-ra nyertünk a Brassó ellen.

Már a 25. másodpercben betaláltunk Kiss Gábor révén, majd még az első harmadban Rafaj duplázta meg az előnyt. A második harmad elején Kadlubiak 3-ra növelte az előnyt, majd kétszer másfél percre kettős emberelőnybe kerültek a hazaiak, és mindkétszer gólt ütöttek. Kiricsenko a 36. percben egy kicsit megnyugtatta a lila-fehér szurkolókat, így a második szünetre is kétgólos előnnyel mehettünk. A harmadik harmadban Borbás növelte az előnyünket, majd egy perccel a vége előtt ismét Kiricsenko következett. Minden gólunkat egyenlő létszám mellett szereztük, többek között két kettős előnyt is kihagytunk, de úgy látszik, ma ezt a luxust is megengedhettük magunknak.

Mai legponterősebb játékosaink: Sikorcin (0+4) és Kiricsenko (2+1) voltak, mellettük Rafaj és Borbás (1+1), Kiss Gábor és Kadlubiak (1+0) valamint Hüffner, Szajbert Patrik és Németh Péter (0+1) szereztek pontokat. A mérkőzés teljes jegyzőkönyve itt tekinthető meg. Kiemelendő, hogy ma ellenfelünknél minden harmadban jóval többet lőttünk kapura, ebben a műfajban összesítésben 24-48 arányban nyertünk.

A legelvakultabb szurkolók is aggodalommal tekintettek a hétvége elé, szerencsére a fiúk nagyszerű eredményt értek el. Gratulálunk a kitűnő helytálláshoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr101410895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSAK A LILA !!!! CSAK A LILA MINDENHOL !!!!

SZÉP VOLT FIÚK !!!!
Hát ez nagyon rendben van! :) SZÉP VOLT FIÚK !!!! :)
Lehet tudni valamit arról, hogy a Hun u20 vs Újpest felnőtt csapat meccs jövő kedden Kápon hánykor kezdődik?
Az alap igazságot véve, hogy a legjobb edzés maga a meccs nekünk most jól jönne a tavalyi csapat létszám és versenykiirás. A kedd- péntek-vasárnap meccsnapokkal ( mégha idegenben is játszanánk ) gyorsabban utól tudná érni magát a csapat.
süti beállítások módosítása