Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Pék György: idén is jól szeretnénk szerepelni

2009.09.10. 16:34 | Real Újpest | 10 komment

Címkék: pék ute újpest ob 1 mol liga

Ma délelőtt tartották a MOL Liga indulása előtti sajtótájékoztatót. Bár hárommal kevesebb csapat indul a sorozatban, mint tavaly, kiélezett küzdelemre van kilátás.

Az újpestieket Pék György vezetőedző mellett Ancsin János és Borbás Gergely képviselte. Csapatunk edzője elmondta, hogy a játékoskeretet jelenleg egy kicsit gyengébbnek érzi a tavalyinál. Komoly dilemmát okozott a vezetésnek, hogy külföldi vagy magyar kapusokkal vágjon neki a szezonnak, végül a hazai hálóőrök mellett döntöttek. A mérkőzésenként így maximálisan nevezhető öt légiós helyére egyelőre három biztos név van. Vladimir Dubek, aki egyúttal a csapat kapitánya is, Ladislav Sikorcin és Juraj Kadlubiak biztosan lila-fehérben játszik péntektől is. A korábbi légiós-jelöltek helyére újak jöttek, de egyelőre még nem született döntés abban, hogy két védő, vagy egy védő és egy csatár kerüljön-e még a keretbe. A csapat célja idén is a tavalyihoz hasonló, bravúros szereplés.

Igazán izgalmas szezonnak nézünk elébe, hiszen az erőviszonyok kiegyenlítődni látszanak.A Ferencváros és a Miskolc sokat tett azért, hogy erősebb keretük legyen, a szezon egyik legnagyobb igazolása is a zöld-fehérek nevéhez fűződik a válogatott kapus Budai Krisztián megszerzésével, a Stars is válogatottakat igazolt, a Brassó a megszűnt HC Csíkszereda hazai játékosainak nagy részét megszerezte, a dunaújvárosiak pedig elképesztő edzésmunkával készültek a nyáron. Szinte biztos, hogy ebben a szezonban nem lesz lefutott meccs. Reméljük, hogy a viszontagságos felkészülés ellenére Borbásék játékukkal alátámasztják Pék mester szavait, és meg tudják ismételni a tavalyi, igazán sikeres szezont. Érdemes lesz tehát a helyszínen szurkolni csapatunknak a MOL Liga és az OB I. mérkőzésein. Hajrá, Lilák!

Azok a játékosok, akik megpróbálják az idei szezonban megismételni a tavalyi szereplést (a keret még nem végleges):

#33 Becze Zoltán
#57 Sájevics András
#3 Hajek Márk

#5 Harmati Dávid
#37 Bontovics Márton
#23 Hetler Ádám
#28 Hüffner Adrián
#39 Juraj Kadlubiak
#24 Nagy István
#96 Sommer Tamás

#12 Borbás Gergely
#29 Vladimir Dubek 'C'
#10 Jankovics Péter
#45 Kiss Gábor
#11 Vitalij Kiricsenko
#16 Németh Péter
#88 Rafaj Attila
#89 Roczanov Dezső
#18 Ladislav Sikorcin
#86 Szajbert Patrik
 

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr421373202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

van valami Lett vállogatott védő tesztelésen !Tudunk eről valamit ? Hetlernek edzésen sztétment a szemhélya,összevarták játéka kérdéses szintugy Kiss Gábor térdproblémákkal küszködik
@fraind: én azt hallottam, hogy litván.

Mi van Zalával?
@1nf3rn0: Jó lenne, ha lett. Az sokkal jobb, mint egy litván. Az icezone-n már benne van Zala a keretben. Olvassátok, nagyon jó kis riport Barótival, Borbással és Dubekkel.
@legar: Azért egy Dainius Zubrus-t ha duzzogva is de elfogadnék a keretben :)
Valaki megy le miskolcra ?
@fraind: én mennék, csak nincs kocsi :(
nem kéne annyit gondolkodni ezen a kapus kérdésen, Dan Coutier szabad. 33 éves, nincs csapata. A Vancouver 2002-ben döntőzött vele.
Akkor meg az a gond, hogy melyik külföldi játszik és melyik nem.

Király szabályok. :))
Hát javítsatok ki, de én úgy tudtam, a jó csapat alapja egy jó kapus. Látta valaki a Régi idők fociját?
Szóval a honosítások után jöhet Coutier - nekem oké :) Addigis: mindent bele Miskolcon!
süti beállítások módosítása