Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

U12-es siker Homonnán

2009.09.03. 13:39 | Real Újpest | 1 komment

Címkék: homonna ute újpest felkészülés utánpótlás tornagyőzelem

Az UTE korosztályos csapata augusztus végén a szlovákiai Homonnán a II. Multisport Cup U12-es utánpótlástornán vett részt. A Mihály Jenő edző irányításával szereplő alakulat mind a hat mérkőzését megnyerte, így száz százalékos teljesítményével a házigazda MHK Humenné előtt a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

A magyarok mellett három hazai, egy-egy cseh, fehérorosz és ukrán csapat vett részt a versengésben. A tornán látottak alapján a bronzérmes cseh csapat tűnt a mieinken kívül a legképzettebbnek. A cseh csapatot a Hockey Talent Academy első soros játékosa is erősítette, aki egy közelmúltbeli montreali tornán a legeredményesebb játékos lett.

A csehek kiválósága (Samuel Solenský) és Szűcs István lőtte a legtöbb gólt, szám szerint tízet. Az újpesti Szűcs góljainak és három gólpasszának köszönhetően a kanadai táblázaton harmadik helyen végzett. Külön kiemelendő, hogy a torna All Star csapatába egyedüli magyarként az UTE kiváló védőjátékosát, Nagy Barnát is beválasztották. A magyar jégkorong évek óta hátvédposzton küzd a legnagyobb problémákkal, ezért különösen örömteli, hogy komoly hokinemzetek hátvédpalántáit előzte meg. Reméljük, fejlődése töretlen lesz, és nemsokára feltűnik a különböző korosztályos válogatottak hátvédsorában is. Fontos azonban megjegyezni, hogy a hoki csapatsport, így az egyes játékosok jó teljesítményében komoly része van mindig a többieknek is. A rendkívül barátságos légkörben lezajlott eseményen a szlovák rendezők az UTE játékosok tiszteletére lejátszották a magyar himnuszt.

A tornagyőztes csapat névsora: Bödök Balázs, Szlama Dániel, Szűcs István, Garbacz Máté, Bálint Tamás, Nagy Barnabás, Sarcia Antonino, Sebestyén Dávid, Szlépka Armand, Zsigmond Bence, Heller Dániel, Katona Balázs, Kováts Máté, Horváth Olivér, Kocsány Balázs, Rácz Levente, Szalma Zsolt, Gerencsér Dominik, Lengyel Dávid, Kimlei Levente, Wende Rebeka

A cseh Hockey Talent Academy vezetője személyesen tekintette meg a  tornát és a zárás után elkérte a magyar csapat elérhetőségét.

A mérkőzésekről részleteket ide kattintva lehet megtudni.

Gratulálunk a fiataloknak!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr231355411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép munka volt gyerekek!

Amikor megkérdezik tőlünk szülőktől, hogy miért csináljuk ezt Veletek, miért ölünk bele ennyi munkát, időt, pénzt, hogy nincs időtök közben gyereknek lenni, mi azt válaszoljuk mindig:
Az mindent megér, amikor azt látja a szülő, ahogyan a végén örültök. Azt a fáradt, de boldog mosolyt az arcotokon, azt amikor fölszabadultan körbe korcsolyáztok a zászlóval a jégen, ahogyan a Garbac körbelövi a csapatot, és sorolhatnám az örömötök kifejezési módjait. Hát ezért.

Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek megint.


Más:
1. Gelencsér, Lengyel, Kimlei, Wende nem volt a csapat tagja.
2. Köszönjük, hogy itt megemlítették a gyerekek eredményét.
Az UTE hivatalos honlapján, ill. az UTE vezetésétől egy árva szót sem kaptak a gyerekek azóta sem.
Más egyesületeknél a csapatok fotói, egy egy torna gyözelem fotói, a kupák ki vannak rakva. Nálunk semmi. Sőtr még az eddigi helyet ( a versenybírói hátoldalát) is lefedték.

Hajrá LILÁK, Hajrá gyerekek!
süti beállítások módosítása