Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Mit tudunk a játékoskeretünkről?

2009.06.29. 02:05 | Real Újpest | 4 komment

Címkék: ftc újpest hc csíkszereda igazolások

A héten elkezdtek szállingózni a hírek játékosainkról. Összefoglaljuk, mi az, amit eddig tudni lehet a következő szezon keretéről. Komoly feladat előtt áll idén a csapat, hiszen a Kontinentális Kupában az SC Csíkszereda vendégeként kellene kiharcolni a továbbjutást, és természetesen bajnoki döntősökként a cél idén sem lehet nagyon más, mint bejutni a döntőbe.

Pék György három kapust és huszonhárom mezőnyjátékost szeretne a keretben látni. Immár hivatalosnak tekinthető, hogy Dubek és Sikorcin a következő szezonban is nálunk játszik. A vasárnapi Nemzeti Sport cikke szerint ugyancsak biztos Vitalij Kiricsenko érkezése. Távozik viszont Jan Zlocha. A légiósok közül Igor Rúfus, Juraj Kadlubiak és Matus Palko ügyében még nincs végleges megállapodás. Fiatal kapusunk érkezése attól függ, hogy sikerülhet-e megegyezni Budai Krisztiánnal. A további két kapus a Fraditól valószínűleg visszatérő Sájevics András és Hajek Márk lehetnek. A Nemzeti Sport Sájevics mellett biztosra veszi Kiss Gábor érkezését is, szintén a Fradiból, továbbá megemlíti, hogy harmadikként - kötelezettség nélkül - a Nálunk korábban már szintén megfordult Bontovics Márton is a csapattal edz. A cikk szerint a megszűnt HC-ból a védő Nagy István érkezhet.

Az icehockey.hu fentebb már belinkelt Pék-interjúja szerint az ifik közül Hajek mellett a védő Sommer Tamás, és a támadó Vörös Dávid valamint Jankovics Péter kerülhet az első csapathoz.

Úgy tudjuk, Zlocha mellett távozik a klubtól Németh Ádám Péter, befejezi az aktív sportot Markó István, és amennyiben igaz, hogy a keretben csak olyanok lehetnek, akik napi két edzésen tudnak részt venni, Tolnai Attila is válaszút elé kerülhet. Az eddigiekből az is következik, hogy egyelőre nem számolnak a csapatnál Juraj Nemcakkal sem.

Marad:
Ladislav Sikorcin (csatár)
Vladimir Dubek (csatár)
Hajek Márk (kapus)
Jankovics Péter (csatár)
Vörös Dávid (csatár)
Sommer Tamás (védő)

Távozik:
Jan Zlocha (csatár)

Távozhat:
Németh Ádám Péter (csatár)
Juraj Nemcak (kapus)
Markó István (csatár)
Igor Rúfus (védő)
Juraj Kadlubiak (védő)

Érkezik:
Vitalij Kiricsenko (csatár, Progym Hargita Gyöngye)

Érkezhet:
Sájevics András (kapus, Ferencváros)
Kiss Gábor (csatár, Ferencváros)
Bontovics Márton (védő, Ferencváros)
Nagy István (védő, HC Csíkszereda)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr791213980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy kicsit sok lesz a fradistából.
Egy utópisztikus kép jelent meg elöttem az újpesti hoki jövővel kapcsolatban . Nem igazolunk senkii új embert a következő 2-3 évben. A tavaly szárnyukat probálgató fiatalokat ( Rafiék ) méginkább hozzászoktatják a MOL-ligához és a legfitalabbak ( Sommerék ) pedig 3-4 év múlva odaérhetnek a 3. és 4. sorba. Mivel a türelem nem jellemző nemhogy Magyarországra de az Újpestre sem ( főleg, hogy itt mindig eredmény kényszer van ) inkább felébredek és figyelem kik jönnek. Amig minőségiek a kiszemeltek nincs baj , na de a mostaniak között vannak erősen kérdőjelesek.
Azért az elég szomorú volna, ha egy 24 éves hokis befejez egy pályafutást
@freddyD: Volt már ilyen a történelemben. Hogy mást ne mondjak, Istvánka volt korosztálya utolsó képviselője Újpesten, pedig az a csapat nem egy bajnokságot nyert.
süti beállítások módosítása