Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Nálunk az előny

2009.03.05. 22:04 | Bozár Jóska | 7 komment

Címkék: elődöntő ob 1 nz stars

Az elődöntő első mérkőzésén az Újpest legyőzte otthon az NZ Stars együttesét, és ezzel megszerezte a vezetést az egyik fél három győzelméig tartó párharcban. Nagy iramú, magas színvonalú összecsapáson mérettettek meg a csapatok, amelynek a végén a házigazdák örülhettek.

Az ünnepélyes bevonuló után gyorsan megkezdték a rohamokat a csapatok, igaz, ekkor még sok volt a pontatlanság a két gárda játékában. A harmad közepére kiegyenlítetté vált a játék, mindkét oldalon sok volt a helyzet, de gól csak a játékrész utolsó percében született: Ďubek előbb ziccert hibázott, ám a Stars védői nem tudtak felszabadítani, a korong Rúfushoz került, ő Sikorčinhoz továbbított, a gólerős szlovák center pedig megszerezte a vezetést a hazaiaknak (1:0).

Alig kezdődött el a második felvonás, Gergely Csaba egyedül vihette a pakkot a vendéglátók kapujára, és be is vágta azt a köténybe (1:1). A gólt Stars-fölény követte, ám Holéczy és Majoross szabálytalankodása nagy luxus volt a káposztásmegyeriek részéről - kettős előnyből Zlocha révén visszavette a vezetést a lila sereg (2:1). Eztán sok kiállítást gyűjtöttek be a vendégek, az újabb újpesti gól mégis egyenlő létszámnál esett: 4 a 4-ben küzdöttek a felek, amikor Sikorčin indította ügyesen Ďubeket, a Lilák csapatkapitányát pedig már a rátapadó Sille sem tudta meggátolni abban, hogy bevigye a vendéglátók harmadik találatát (3:1). A harmad végén sem fogyott el a puskapor, Zlocha kapáslövésből duplázta meg góljainak számát (4:1).

Az utolsó játékrész nagyrészt eseménytelenül zajlott. Akárcsak a másik ágon a Fejér megyeiek találkozóján, a játékosok szemmel láthatóan elkezdtek spórolni az energiájukkal - maradjon belőle péntekre is. Igaz, Palko kapusnak így is akadt dolga, főleg az utolsó percekben, amikor Spišák edző lehozta Wållberget, így az eleve emberelőnyben lévő Sztárok 6 a 4-re rohamozhattak. Ez azonban kevés volt a felzárkózáshoz, maradt a 4:1-es eredmény.

A negyedik kerületiek legközelebb pénteken fognak csatázni egymással, erről a mérkőzésről az IceZone hokiportál a tervek szerint élő online-közvetítéssel próbál kedveskedni olvasóinak.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr52984209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gebei jól vezette a meccset - persze hazai szemszögből. Az ellennek biztosan más a véleménye erről, de ilyen az ha ebel szintü a játékvezetés.Akár a következő két meccsen is ő vezethetne és akkor lehozzuk a csillagokat is az égről. :)
Szegény Holéczy elég sokat ült. Ilyen az, ha valaki sokat idegeskedik.
Még mindig magamtól másolok, senki ne lepődjön meg. :) Ellenben holnap mindenki nézzen IceZone-t. Is. Remélhetőleg nem fuccsol majd be a netem a meccsen. :)
Az első harmad nagyon küzdős volt, aztán a másodikban kijöttek a különbségek a javunkra.

Vlado gólja nagyon nagy volt (Én már láttam hogy benne lesz az összefoglalóban ;-) .

Ma meg nyerünk, és vasárnap telt ház lesz.

CSAK A LILA !!!!!
@atish: Ehh, csak nem loptál az én videómból is? :D
Vicceltem, semmi gond. Kösz, hogy a téves Zlocha feliratot nem raktad be ;)

Csodálatos gól volt
Igyekeztem kihagyni, ha már nem Ő volt. ;-)

Meg aztán olyan szép gól, hogy ezt a világon mindenkinek látnia kell.

Remélem ma is lesz ilyen gólunk amivel nyerünk. :))
süti beállítások módosítása