Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Szép győzelem után vezetésből vesztettünk

2009.02.25. 18:52 | Bozár Jóska | 1 komment

Címkék: budapest stars serdülő bajnokság

A hétvégén nem tétlenkedtek serdülőink, mindjárt két meccset is lejátszottak. A Csíkszereda ellen fölényes győzelmet értünk el, majd a Budapest Starstól kétgólos vereséget szenvedtünk. Az utóbbi találkozóról ezúttal is Nagy Péter számolt be nekünk.

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hamar megszereztük a vezetést. Nyomást helyeztünk ellenfelünkre, de aztán egy hibából gólt kaptunk. A második harmad elején sikerült visszavennünk a vezetést, ezt követően Bata gyorsan lőtt egy szóló-gólt, így nagyjából a meccs felére kettővel megléptünk. Nagyon hajtottunk, a Stars pedig futott az eredmény után. A következő négy gólt egyéni hibákból kaptuk, remélem, ezen a téren fel tudunk javulni a következő meccsekre. Sajnos Döme lesérült, alig kapott levegőt, de a Stars edzője mindenáron azonnal folytatni akarta a meccset: kiabált, és sürgette Dömét, hogy menjen át az orvoshoz. Emiatt időt kelett kérnünk, hogy a doki átjöhessen, és megvizsgálja a sérültet. Utána kézfogásnál is történtek sajnálatos dolgok: az ellenfél játékosai ünneplés közben olyanokat kiabáltak, hogy "ki nem ugrál, szar újpesti", emellett még cigányoztak is. A hazai edző közben feljött a jégre, és Kukucskához meg más újpesti játékosokhoz is gúnyos megjegyzéseket intézett. Sajnos ezt a mecsett elvesztettük, amiért nagyon kár, de megyünk tovább, és innentől a következő összecsapásra koncentrálunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr58965843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez az orosz féreg Dima egy igazi PATKÁNY
süti beállítások módosítása