Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Kiütés az utolsó tíz percben

2009.02.24. 19:07 | Bozár Jóska | 4 komment

Címkék: videó ob 1 nz stars középszakasz

Mint az várható volt, nagy ütközetet hozott a vasárnapi Újpest-Stars. Ez az iramban és a szép megoldásokban ugyanúgy megmutatkozott, mint a kelleténél kissé erőszakosabb megnyilvánulásokban. Összességében azonban jó meccs volt megérdemelt lila-fehér győzelemmel.

A meccs előtt a Mol Liga idei legjobb hátvédje, Igor Rúfus átvehette jól megérdemelt díját, valamint a csapat is megkapta a bronzérmeket. A szakosztálynak bizonyára jól jön majd a harmadik helyért járó háromezer eurós díjazás...

Kiricsenko és a sérült Nemčák ezúttal is kimaradt a keretből, helyettük a szakmai stáb Kadlubiakot és Palkót nevezte.

Az első harmadban oda-vissza pörögtek a támadások, magas sebességi fokozaton játszott mindkét gárda - volt is dolguk rendesen a kapusoknak. A jégkorongot azonban gólra játsszák, és a mieink ezt jól tudják: előbb Berta lőtte ki messziről a pókot a bal felső sarokból (1:0), majd az első sorban szerepet kapó Markó szerezte meg újabb fontos gólját (2:0). A második felvonásban a Stars átvette a kezdeményezést. Miután cserepadról beugró védőink kicsit beragadtak, Holéczy egy erősen lesgyanús indítást követően egyedül vihette a korongot Palkóra, és nem is késlekedett a kapuba vágni azt (2:1). A mindvégig agilisen, gólratörően játszó Gröschl nemsokára ki is egyenlített, mi pedig kicsit elkezdtünk aggódni (2:2). Az utolsó játékrészben aztán Szajbert Patrik révén átvették a vezetést a csillagosok (2:3), ám ekkor átálltunk két sorra, Kadlubiak pedig varázsolt: kétszer is bevette a vendégek kapuját - a második gól, egy távoli bomba különösen tetszetősre sikeredett (4:3). Feltámadt az Újpest, és ezt Zlocha az utolsó két percben újabb pompás góllal bizonyította: a szlovák klasszis a bal szélről talált be Wållberg botos kesztyűje mellett (5:3). A Sztárok az utolsó percben minden mindegy alapon lehozták a Mol Liga legjobb portását, ám ennek is gól lett a vége, ezúttal Ďubek talált be az üres ketrecbe (6:3). Ezt követően egy kis kakaskodással ért véget az összecsapás, melynek végkimenetelénél jobbat nem is kívánhattunk volna.

Atish erről a meccsről is összerakott egy videó-összefoglalót, amelyet felhasználva kommentelőnk, freddyD is készített egy rövid összeállítást a meccs végi ütközetről. És ha már Stars-meccs, akkor SportSide-os összefoglaló is van.

Következő, Miskolc elleni mérkőzésünk ma este 6 órakor kezdődött. Ha ezt is behúzzuk a rendes játékidőben, immáron biztosan mi nyerjük a középszakaszt. Innen a távolból is szurkolunk a srácoknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr11963499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miskolci JJSE - Újpesti TE 3:7 (0:1, 3:4, 0:2)

ENNYI !!! :)))

CÉL A BAJNOKSÁG MEGNEYRÉSE !!!!!
Kadlubiak meg akkorákat lő, hogy újravulkanizálodik a gumi ! :)
@béca: Bizony. Én lecserélném a kaput, mert 2. gólja után garantáltan úgy megrepedt, hogy a következő hazai meccsen már összeesik ;)
@freddyD: Jurajban még azt is szeretem, hogy bekk létére nem egyszer füzte át az ellenfél védelmét. Én akár neki is odaadtam vona a hátvédeknek járó MVP-t... persze lehet, hogy túl elfogult vagyok.
süti beállítások módosítása