Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Női bajnoki döntő: előny a nagyoknál

2009.02.19. 18:20 | Balna1969 | Szólj hozzá!

Címkék: marilyn női bajnokság döntő

Vasárnap délidőben játszották csapataink a női bajnoki döntő első mérkőzését. A jó iramú, színvonalas meccset (a női összecsapásokon megszokotthoz képest) meglepően szép számú közönség nézte végig, reméljük viszontlátjuk őket még az UTE-Marilyn mérkőzésein! Nagycsapatunk a papírformának megfelelően magabiztos győzelmet aratott, de nem okoztak csalódást U18-as csapatunk játékosai sem! Érdekesség az összecsapással kapcsolatban, hogy Balogh Tibor az U18 kispadján foglalt helyet, míg a felnőtteket, meghívott edzőként Buzás Norbert irányította.

UTE-Marilyn U18 - UTE-Marilyn 1:4 (0:2; 1:2; 0:0)

UTE-Marilyn U18: Modla (33/37) - Somogyi 0/1, Huszák 1/0, Dettrich, Csiszer S., Pintér, Magas, Kovács, Kocsondi, Botond, Kiss, Haragos, Répássy, Angeli, Wende

UTE-Marilyn: Kökényesi (20/21) - Gyüre 1/1, Gérnyi 0/1, Csiszer R. 1/1, Szlaby 1/0, Bodor, Fejős, Hegyi 1/0, Lakatos, Bánó, Simon, Victor, Tison, Lencsés

Óvatos, fegyelmezett védekezésen alapuló játék jellemezte az első tíz percet, némi meglepetésre az U18-as csapat teljesen egyenrangú ellenfele tudott lenni a felnőtteknek. A harmad második felére fokozatosan átvette a mérkőzést az esélyesebb, ezúttal "vendégként" pályára lépő nagycsapatunk, és a 19. percben Csiszer Réka, valamint Hegyi Márta találataival kétgólos előnyre tett szert.

A középső játékrészben gyorsan jött a szépítés: egy nagy védelmi hiba után két U18-as csatár vihette Kökényesi Eszter kapujára a korongot, Somogyi Vivien átadásából a szezon pont- és gólkirálynője, Huszák Alexandra szerzett gólt. Tudták a nagyok is, hogy rá kell figyelni elsősorban, sok lehetősége nem akadt a folytatásban. Gyorsan jött a válasz a szépítő gólra, Csiszer Réka vitte végig a korongot a pályán, kapu előtti keresztpasszát Gyüre Borbála értékesítette. A továbbra is nyílt mérkőzésen felváltva forogtak veszélyben a kapuk, bár a nagyok előtt adódott több lehetőség... gólt szerezni mégis csak egy potyaízű találattal sikerült, Szlaby Gyöngyi távoli bombája perdült fel egy ütőn, és hullott a hálóba.

A befejező harmad elején a kicsik próbálták fokozni a tempót, de igazi gólhelyzetig csak kétszer jutottak el, melyeket kihasználni nem sikerült. Erejük viszont fogyatkozott, egyre nyilvánvalóbbá vált nagycsapatunk fölénye, de az U18-as védelem áldozatos munkájának, valamint a jó kapusteljesítménynek köszönhetően a mérkőzés eredménye már nem változott.

A két nyert meccsig tartó párharc első felvonásán tehát győzött az esélyesebb felnőtt csapat, és amennyiben a február 21-én, 18:30-kor kezdődő második összecsapást is hozni tudják, úgy az ő nyakukba kerül az aranyérem.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr48951308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása