Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Először fogadjuk a megerősödött macikat

2009.02.17. 16:46 | Bozár Jóska | 3 komment

Címkék: miskolc ob 1 középszakasz

A Miskolcot a Mol Ligában és az OB I. alapszakaszában mindenki lelkes, olykor meglepetésekre is képes gárdának tartotta, ám a győzelem a legtöbbeknek jogos elvárás volt, ha a borsodi gárda ellen léptek jégre. Ez a középszakaszra megváltozott, így a mai mérkőzés mérföldkőnek is számíthat az Újpest-Miskolc meccsek történetében.

A két klub korábbi összecsapásaihoz mérten soha nem látott izgalmakat ígér a mai találkozó. A középszakaszban ugyanis a Jegesmedvékhez Franc, Foltín és a kapus Caladi személyében olyan légiósok kerültek, akik hatására az utóbbi időben alapos lendületet vett a csapat. Az Alba Volán mellett a Fradit és a Dab.Doclert is sikerült térdre kényszeríteniük, komolyabb fiaskót (1:7) csak vasárnap, az NZ Stars ellen szenvedtek. Erről a meccsről is maradt azonban egy kedves emlék számukra, hiszen az egyetlen miskolci gólnál az előzetesen meghirdetett akció keretében jégre zúduló plüssmacik feledhetetlen látványt nyújtottak a kilátogatóknak (lentebb látható az eseményről készült videó). A kötelező győzelem terhe tehát nem nyomja a mieink vállát, ám az esélyesek - ha nem is olyan nagy mértékben, mint annak előtte - továbbra is mi vagyunk. Be kell húzni.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr7948843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha a csillagosoknak sikerült, akkor Mi is megtesszük amit megkövetel a haza.

CSAK A LILA !!!!!
Akkor ezt megbeszéltem Magammal. :)))
Attillám - ÖSSZEFOGLALÓ !
süti beállítások módosítása