Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Nincs megállás

2009.01.30. 14:55 | Fehér Lilla | 2 komment

Címkék: bajnokság dab ob 1 középszakasz

Nincs megállás a magyar bajnokságban, a fiúk nem kesereghetnek sokat a Fradi elleni vereségen. Ma a dunaújvárosiakat fogadjuk a Megyeri úton. Éles meccsre van kilátás, nagy téttel, várunk mindenkit a csarnokba!

A Ferencváros ellen sok hibával, de nagy szívvel játszó csapatunk számára a bajnoki döntőbe igyekvő Dab.Docler lesz a ma esti ellenfél este hat órától. A Megyeri úton eddig nem hibáztunk ellenük, küzdelmes, izgalmas mérkőzéseken húztuk be a három pontokat. Nem lehet más a cél ma sem.

Továbbra sem számíthatunk Ladislav Sikorcinra, és kérdés, nagyon fáradt csapatunk mennyire tudott regenerálódni a mai napra. Az Acélbikák is tartalékosak lesznek ma este: Hinks betegség, Schneider és Szilassy sérülés, Vychodil pedig a második végleges fegyelmi miatti automatikus egy mérkőzéses eltiltása miatt nem léphet jégre. Ettől függetlenül mai ellenfelünk életveszélyes játékosokkal rendelkezik, a Galanisz-Azari-Kiss Ákos sor, Peterdi, Misal vagy éppen a Gyergyóból visszatért Borsos Attila komoly veszélyt jelent minden csapat ellen, és hozzájuk csatlakozik a sokat fejlődött Mestyán, Jonkl illetve a több hónapos kényszerpihenő után nemrég visszatért Magosi is.

Komoly ellenféllel nézünk tehát szembe ma este, akik ráadásul ki is jelentették, hogy nem akarnak még egyszer olyan helyzetbe kerülni, hogy mások döntsenek a sorsukról, így nyilvánvalóan a győzelem céljával lépnek jégre ellenünk. Reméljük, izgalmas mérkőzést láthatunk ma este, lila-fehér győzelemmel, de ehhez kérjük, minél többen látogassak ki a csarnokba és szurkoljanak az újpesti csapatnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr84912431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Remélem ma a srácok a nem az ólombetétes korit veszik föl és fel-le fognak cikázni a pályán. Jól jönne egy magabiztos győzelem. UTE, ollé!
Fel -le korcsolyáztak, pörögtek mint a búgócsiga, de .....

Akkor is

MEGNYERJÜK A BAJNOKSÁGOT !!!!
süti beállítások módosítása