Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Lezárjuk a Mol Liga alapszakaszát

2009.01.18. 16:55 | Bozár Jóska | 4 komment

Címkék: dab mol liga

Ma este a Dab.Docler csapatát fogadjuk a Megyeri úton. Ellenfelünk nagy bajba kerülhet, ha nem nyeri meg a mérkőzést, hiszen - mint arra már korábban utaltunk - nagy harcot folytat az NZ Starsszal a rájátszásba kerülésért.

Legutóbb december 30-án találkoztunk az Acélbikákkal, akkor a végletekig kiélezett összecsapáson büntetőkkel sikerült megszerezniük a győzelmet. Noha a két csapat idei egymás elleni mérlege egyértelmű Újpest-fölényt mutat (az említett Dab-győzelmen kívül egy 5:2-es és egy 7:3-as lila-fehér győzelem született), mai vendégeink között rendkívül gólveszélyes játékosok is akadnak, így senki nem mehet ellenük biztosra.

Ezzel a meccsel az Újpest befejezi a Mol Liga alapszakaszát, jövő hét szombaton pedig az SC Csíkszereda ellen, idegenben kezdi meg a két győzelemig tartó elődöntő-sorozatot. Szurkolói klubunk tagjai is tervezik, hogy elkísérik a fiúkat Székelyföldre, hogy így is hozzásegítsék fiainkat a diadal(ok)hoz.

Az alapszakasz első három helyezettjének sorrendje egyébként már végleges: Az első a HC Csíkszereda lett, őket az SC követi, míg a harmadik hely az Újpesté. A ma lejátszott két mérkőzéssel további helyezések is gazdára találtak: A Steaua Bucuresti, a Progym Hargita Gyöngye, a Ferencvárosi TC és az Alba Volán II. elbúcsúzott a Mol Ligától; a románok hatodikak lettek, a Fradi a hetedik helyet szerezte meg, közvetlenül mögöttük a gyergyói legénység végzett nyolcadikként, míg a fehérvári farmcsapat utolsó lett a tabellán. A Miskolc még játszik kettőt, de immáron egészen bizonyos, hogy a kilencedik helynél sem előrébb, sem hátrébb nem jutnak. Egyedül tehát a Dab és a Stars csatázik a playoff-pozíciót jelentő negyedik helyért - a Sztárokat már legyőztük, ezúttal se rajtunk múljon.

A találkozó este fél hétkor kezdődik. Várunk ki minél több nézőt az alapszakasz utolsó meccsére!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr67885555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ALAPSZAKASZ GYŐZTES !!!!!

Jobbulást Siki.

Szerdán 18 óra:
ÚJPEST - Alba Volán
Rájátszás
@atish: Miért, újra (vagy még mindig) sérült?
@atish: Hehh. Nem győzök utólag javítgatni a posztjaimon. :)
Megint kapott egy ütést ugyanoda a kezére. :(
süti beállítások módosítása