Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Igencsak tartalékosan indulunk Romániába

2009.01.08. 08:35 | Bozár Jóska | 2 komment

Címkék: mol liga hiányzók

Ma felkerekednek felnőtt csapatunk tagjai, hogy újra meghódítsák Bukarestet és Csíkszeredát. Ám ezúttal minden eddiginél nehezebb dolgunk lesz, hiszen temérdek hiányzóval kell számolnia Pék Györgynek és Baróti Zsoltnak.

A sorból már korábban kidőlt Hetler Ádám, Ladislav Sikorčin és Németh Ádám mellé beállt a mellhártyagyulladással küszködő Igor Rúfus, szintén itthon marad Tolnai Attila, valamint Horváth Dávidot, Zalavári Bencét és Hajek Márkot is nélkülöznie kell a szakvezetésnek. Helyükön az eddig kevesebb lehetőséget kapó fiatalok fognak szerepelni, így a csapattal utazik a kapus Barna Ádám, a Volán ellen gólt szerző Csányi Áron, a hátvéd Strausz Ádám, valamint a szezon eddigi részét a másodosztályú Tisza Volán együttesénél töltő ifjú újpesti nevelésű bekk, Ress Dániel is.

Nagy feladat elé néznek tehát a Pék-legények, és ha ezúttal nem is mi vagyunk az elkövetkező mérkőzések esélyesei, remélhetőleg tisztesen helytállnak fiaink. Mi innen is drukkolunk nekik!

Aki tévékészülékén tudja fogni a romániai SportKlubot, ne felejtsen el pénteken itthoni idő szerint fél hatkor, illetve vasárnap délután kettőkor odakapcsolni, hiszen a csatorna közvetíti a lila-fehérek mindkét meccsét.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr31864750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bassza meg! Akkor gondolom valahogy így fogunk felállni:

Hüffner-Strausz-Nyerges-Borbás-Roczanov
Kadlubiak-Harmati-Zlocha-Berta-Dubek
Csányi-Markó-Virág-Rafaj-Németh P.

A Bukarest elvileg nem okozhatna gondot, de most az óvás miatt biztos felszívják magukat. Ettől függetlenül győzelmet várok. A HC ellen viszont a pontszerzés is mesebeli bravúr lenne...
Sima 6 pont! Bízzunk a fiatalokban!! Jobbulást a sérülteknek!Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajrááááááááááá Lilák!!!
süti beállítások módosítása