Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Fergeteges kerületi rangadó, lila-fehér siker

2008.12.29. 17:26 | Bozár Jóska | 4 komment

Címkék: nz stars mol liga

Vártuk, nagyon vártuk az összecsapást. Újabb lehetőség adódott játékosaink előtt, hogy megmutassák, jó játékot produkálva képesek két vállra fektetni a szlovák légiósokkal erősítő, ám Kangyal Balázst nélkülözni kényszerülő NZ Stars együttesét. A mérkőzésre a szezon során eddig soha nem látott számú, mintegy 800 fős nézősereg látogatott ki, hogy a győzelembe hajszolja az újpesti fiúkat.

Már a kezdőbulit követően egymásnak estek a csapatok, a lelátón helyet foglaló publikum pedig a hatvan perc során mindvégig óriási hangulatot varázsolva asszisztált a küzdelemhez. El is kellett a segítség a mieinknek, hiszen az első gól csak fél óra elteltével született meg. A csarnok majd' felrobbant, amikor Ďubek megszerezte a vezetést - a szurkolók csillagszórót gyújtottak, és konfettiesővel árasztották el a nézőtér egy részét. A srácok ezt követően kiszabadultak a Stars és saját bizonytalanságuk kezdeti szorításából, és jöttek az újabb gólok: kettő, három és négy! A Csillagok nehezen emésztik meg játékosaink remeklését, az utolsó harmadban szabálytalanságok sorát követték el a néhol szintén durván válaszoló lila-fehérekkel szemben. Közeledik a végső dudaszó, az újpesti szurkolók már alig várják, hogy ünnepelhessenek, az idő azonban lassan telik, s az utolsó másodpercekben már zeng a csarnok. A kürt felharsan, egymás karjába borulnak, ünnepelnek a lilamezesek: 4:0 a vége. Fölényesen győztek a mieink egy acélos NZ Stars ellen, ez pedig nem kis fegyvertény a jövőre nézve!

Szlovák sorunk újabb kifejezetten produktív találkozót tudhat maga mögött: Sikorčin 2 gólt és ugyanennyi gólpasszt, Zlocha 1+3-at, Ďubek 1 találatot, Rúfus pedig 2, míg Kadlubiak 1 gólt érő átadást jegyzett. Ha ezúttal pontokban nem is fejeződött ki magyar játékosaink teljesítménye, egyikükre sem lehetett panasz, mindannyian kitették a szívüket és a lelküket a pályára. Csapatunk ráadásul a Mol Ligában megerősítette harmadik helyét, az OB I.-ben pedig átvette a vezetést a Sztároktól.

A meccsről Atish kolléga újabb remek videó-összefoglalóval örvendeztetett meg minket, ám a "műgyűjtőknek" FreddyD telefonos felvételét is érdemes megnézni.

Ne feledjétek, legközelebb kedden játszik a csapat, amikor is Dunaújvárosba utaznak a srácok. A Real Újpest szervezésében szurkolói busz is indul a fiúk után, hogy idegenben is megkapják a nekik kijáró buzdítást. A kilövés időpontja némileg változott: 15 óra helyett egy órával később, tehát 16 órakor startol a jármű a Megyeri útról. Egy kiadó hely még mindig van a 16 fős buszon, még nem késő, lehet rá jelentkezni a real.ujpest[kukac]gmail.com címen!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr8847153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A BAH csomópontnál 16:30-kor lesz a busz, nemtom ez kit érint még rajtam és Petikén kívül, de akkor az tudjon róla :)
BAH csomópont, ÖMV benzinkút
Utólag vettem észre az utehoki fórumán, hogy valószínűleg megtelt a busz...
süti beállítások módosítása