Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Ruccanjunk le Újvárosba!

2008.12.19. 18:04 | Bozár Jóska | 16 komment

Címkék: utazás dab szurkolói busz

Már csak bő egy hét, és újra láthatjuk a jégen csapatunkat. Mostanára a hazai pályán való szurkolás alapvető kellékük lett az Újpest-meccseknek. De mi a helyzet az idegenbe való utazással? Kattintás után ímhol a megoldás.

Szurkolói klubunk tagjai a december 30-ai dunaújvárosi mérkőzésre szurkolói buszt szerveznek. A tervek szerint aznap délután 3 órakor lenne a találka az UTE pályánál (néhány ember és egy jól megtermett busz... ötven-ötven százalék, hogy a szurkolói- avagy a csapatbuszra szálltok majd fel). Aki jön, feltétlenül hozzon magával 2000 forintot.

A program a következő: Hangulatos utazás, ezt követően kedélyes beszélgetés és sörözés, meccsnézés, majd vissza haza. Ígéretesnek hangzik, nemde?

A busz elindításához legalább 16 főre lenne szükség, de minél többen megyünk, annál jobb. Várjuk jelentkezéseteket email címünkön, amely nem is lehet más, mint a real.ujpest[kukac]gmail.com.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr1831989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én kicsit bőviteném a programot: meccs után innánk egyet az újvárosi szurkertesvérekkel (szerintük is, nem csak szerintem), majd utána a Vezérben kötnénk ki, és mulatnánk tovább, hisz egyszer van előszilveszter egy évben!!!! Hát még ha odajönnének (mmint a Vezérbe) a hokisok is...
Hány fő jelentkezett eddig ???
Eddig úgy tizenketten. Van még hely bőven!
Most már 13:-) Mert én is írtam, remélem eljutott:P
akkor a miénk megtelt:) az 16 utasos.
Ja, amúgy ma elfelejtettem mondani, hogy ma letiltotta a hirdető fiókunkat a Google Adsense, úgyhogy ne lepődjetek meg az üres fehér kockákon.
Nálam nincs semmiféle üres kocka, műxik a dolog.
Igazából csak az oldalletöltések 50%-ában (lila hátteres hirdetések) látszottak a miáltalunk kirakott reklámok, a többi a blog.hu sajátja. Január 31-től elvileg már azok sem lesznek.
miért is történt ez így a reklámokkal?
A csapat buszával is lehet utazni ??????
Kerusz: Holnap meccs közben elmesélem. :)

Fraind: Hát, erről őket kell megkérdezned. :)
Nekem egyszer volt hozzá szerencsém pont Újvárosba ment a csapat, nem igy volt tervezve de ez lett belőle. Drága Jozso lábainál foglaltam helyet:)))) akkor tört el Gallo keze, ugyh visszafelé lett hely.
Remélem sokan lesztek, nekem tetszik ha sok a vendég szurkoló IS :)
süti beállítások módosítása