Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Ma visszavághatunk

2008.12.07. 11:03 | Bozár Jóska | 4 komment

Címkék: hc csíkszereda mol liga

A mai napon, itteni idő szerint 14 órától viszonozza a keddi vendéglátást a HC Csíkszereda. Meg is hálálhatnánk ezt néhány góllal. A múltkori zakó után itt az ideje visszaadni a kölcsönt a székely együttesnek.

Nem lehettünk túl boldogok azután, ahogy a hét elején elintéztek minket a meglepően jó játékot produkáló szeredaiak. Habár látnunk kell, a hazája kirívóan legjobb játékosa, Mihály Árpád vezérletével harcba induló HC ezúttal is esélyesebb a győzelemre, ha javítunk védekezésünkön, és szlovák csatáraink is megrázzák magukat, megszorongathatjuk ellenfelünket.

Az ellenünk bemutatkozott Timo Lahtinen szuperedzőnek most nagy feladatai vannak új munkahelyén. Az edzőváltást közvetlenül követő, szinte kötelező érvényűen eredményes játék után a stílusváltás időszakát élhetik át a csíkiak. Ez szlovák-finn átállásnál korántsem biztos, hogy zökkenőmentes. A hazaiak mérkőzés előtti gyakorlásaiból könnyen leszűrhető, mire kell készülniük a Pék-legényeknek, és ha a hipotézis helyes, a kezdeti nehézségek adta bizonytalanságot kegyetlenül ki kéne használnunk.

A hargitaiak valószínűleg más taktikával, és az új mester debütálásakor tapasztaltnál valamivel kisebb bizonyítási vággyal lépnek majd jégre. Remélhetőleg az 1:7 után kissé le is fognak minket kezelni, még akkor is, ha edzőjük és józan eszük ennek elkerülésére figyelmezteti őket. A tudatalatti sokszor megvicceli az embert.

A HC kulcsembereire nagyon figyelnünk kell, Mihály Árpád, Petres Tivadar, Martin Saluga és Sille Tamás kellemetlen perceket okozhatnak nekünk, ha nem kapcsoljuk ki őket a játékból.

Reméljük, ma délután meg tudjuk állítani az újjászületőben lévő csíkszeredaiakat. Hajrá, Lilák!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr73808935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SIKERÜLT! HAJRÁ LILÁK!
SIKORCIN A KIRÁLY!!!!!!!!!!
és vissza is vágtunk! :) Csodálatos eredmény!
Hajrá Lilák, csak így tovább!!!!
AZT A KURVA !!!!!!!!

HAAAAAAJRÁÁÁÁÁÁÁ LILÁÁÁÁÁÁK !!!!!! :)
BOOOOR-BI! BOOOOR-BI!!! Juhééé!!!
És hogy odakint a Vákárban.
És hogy 0-2-ről fordítottunk.
És hogy az utolsó harmadban. Zseniális!!!!!!!

Klassz, hogy ilyen meccsel zártunk karácsony előtt...és a játékosokra rá is fér a pihenés... de én úgy, de úgy kimennék most a Megyerire megnézni egy jó kis Stars-verést :D :D :D
süti beállítások módosítása