Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Bukarestben vendégeskedünk

2008.12.05. 13:17 | Bozár Jóska | 1 komment

Címkék: steaua mol liga

A csúfosan végződő keddi meccs másnapján máris buszra pattantak az újpesti fiúk, és a román főváros felé vették az irányt. A csütörtöki megérkezés után másfél napjuk volt kipihenni a hosszú út fáradalmait, egyúttal felkészülni a ma esti mérkőzésre.

Bár a szezon során már kétszer is sikerült felülmúlnunk a Steaua Bucuresti gárdáját (először 6:3, majd 9:5 arányban győzedelmeskedtünk), a korábban tapasztaltakhoz képest idén meglepően sportszerű bakák ellen senki nem mehet biztosra. Hazai pályán lenyűgöző mutatókkal rendelkeznek: tíz meccsből csak kettőt veszítettek (azokat is a két szeredai csapat ellen), a többit viszont többnyire nagy fölénnyel nyerték. Olyan együtteseket kényszerítettek otthon térdre, mint az NZ Stars, vagy éppen az SC Csíkszereda. Nem árt tehát velük vigyázni, korántsem veszélytelen támadóikat ki kell kapcsolni a játékból, sokszor nagyszerű formát nyújtó kapusaikon át kell juttatni a pakkot. A két nagy veterán, Catalin Geru és Ioan Timaru, az NHL-es múlttal rendelkező Cam Severson, valamint a fehérorosz nagyágyú, Szergej Golovinov ellen bizony nem árt felkészülniük fiainknak, akárcsak az utóbbi időben sokak kedvenc románjává vált hálóőr, Adrian Catrinoi ellen. Izgalmasnak ígérkezik tehát a mai összecsapás, érdemes lesz követni az icehockey.hu élő közvetítését.

Ugyanitt jelezzük, hogy az MJSZ-honlap szuper kis fejlesztésének hála, "Bajnokságok" címmel ellátott oldaldobozunkból ezután mindig a legfrissebb összesített és hazai kanadai táblázatot tudjátok majd elérni, utóbbihoz elég, ha kiválasztjátok a Mol Ligás csapatok közül az Újpestet. Köszönjük, sok plusz melótól kímélték meg szerény személyemet.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr91805814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steaua Bucuresti - Újpesti TE 3:5 (1:1, 0:1, 2:3)

ENNYI !!!!
süti beállítások módosítása