Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Ifi bajnokság: Majdnem elkaptuk a Bikákat

2008.12.01. 18:20 | Bozár Jóska | 1 komment

Címkék: dunaferr ifi bajnokság

Ifjúsági csapatunk szombaton fogadta a Dunaferr SE gárdáját. A mérkőzésen mindvégig parázs hangulat uralkodott, néhol a durvaság már a kemény játékhoz szokott veteránok ingerküszöbét is túllépte. Szerencsére azért nem csak a szabálytalanságokról szólt a találkozó, gólok is akadtak bőven.

Noha az első harmadban a pókok akár hálót is szőhettek volna a két kapu sarkába, az összecsapás első gólját mi szereztük a középső játékrészben. Az újvárosi fiatalok gyorsan válaszoltak, majd hárommal is elhúztak, ám ekkor feljöttek fiaink, és a végén csak a jószerencse óvta meg ellenfelünket a hosszabbítástól. A mieink részéről Bata, Halmai, Zalavári és Pichler igazságosan elosztotta egymás között a négy újpesti találatot, míg vendégoldalon az egészen tavalyig lila-fehérben játszó Virág Tamás két gólt szerzett, egyhez pedig asszisztált.

Legközelebb szombaton, a Mikulással együtt látogatnak el a Kisstadionba az újpesti ifik, hogy a MAC-cal mérjék össze erejüket. Jól jönne csapatunknak, ha behúznánk ezt a meccset a sereghajtó otthonában, így ugyanis egy pontra megközelítenénk a negyedik helyezett Alba Volánt.

2008. november 29., szombat
Újpesti Jégcsarnok

Újpesti TE - Dunaferr SE 4:5 (0:0, 1:3, 3:2)
Vezette:
Bedő, Soós M., Deák
Újpest: Hajek M., Szebényi - Kukucska, Soltész, Csonka, Dömötör, Nagy, Ratkai, Pichler Á., Molnár, Garbacz Á., Bata, Zalavári "C", Jankovics "A", Rácz, Földesi, Halmai, Danku, Mach, Sommer "A"
Edzők: Ancsin János, Hetler Ádám
Újpesti gólok: Bata (Nagy, Mach), Halmai (Kukucska, Jankovics), Zalavári (Halmai), Pichler
Kiállítások: 21 perc + 20 p. végl. fegyelmi (Földesi) + 10 p. fegyelmi (Zalavári) illetve 12 perc + 10 p. fegyelmi (Varga)

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr46798280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon szép eredmény ez, gratulálok hozzá! Hajrá Lilák!
süti beállítások módosítása