Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Utánpótlás bajnokságok: Nagyot küzdöttek az ifik

2008.11.23. 11:32 | Bukovina | Szólj hozzá!

Címkék: utánpótlás ifi bajnokság kölyök bajnokság

Ezen a hétvégén csak két olyan korosztályban léptek jégre utánpótlás-csapataink, amelyeknél már számolják az eredményt. Azokra a serdülősökre, akik nem játszanak fel az ifi gárdába, most egy hosszabb pihenő vár, ugyanis saját korcsoportjukban még két hétig nem lesz meccsük.

Kölyök együttesünk ezen a fagyos szombati délelőttön a Kisstadion jegén játszotta mérkőzését. Nem igazán történt meglepetés, a papírforma-győzelmet könnyen begyűjtötték a fiatalok. Említésre méltó, hogy Terbócs és Bödök is három gólig jutottak, valamint tízedik gólunk egyik átadója maga a kapusunk, Milu László volt.

Drago Skorpiók – Újpesti TE 0:11 (0:5, 0:4, 0:2)

Kisstadion
Vezette:
Bellus, Pálkövi
Újpest: Miháczi - Gyovai, Blum, Nagy, Kaiser, Németh F., László, Sinkó, Lakatos, Bödök "A", Kiss B., Terbócs, Huszák, Szautner, Tóth R., Pichler V. "A", Orosz "C", Földvári, Fischer, Egyed, Milu (kapus)
Edzők: Mihály Jenő, Hetler Ádám
Újpesti gólszerzők: Terbócs (Nagy), Tóth R. (Sinkó), Fischer, Terbócs (Orosz), Bödök (Egyed), Bödök (Fischer, Egyed), Bödök (Egyed, Fischer), Tóth R. (Huszák), Egyed (Bödök, Fischer), Orosz (Nagy, Milu), Terbócs (Orosz)
Kiállítások: 8 illetve 18 perc

Hetler Ádám:
- Nagyjából azt a játékot kaptuk a csapattól, amit elvártunk. Voltak hibák, de a taktikai utasítások nagy részét megvalósították a srácok. Nehezen indult a mérkőzés, de ezt tulajdonítsuk a hideg időjárásnak.
 


Ifistáink számára a Megyeri úton korántsem volt előre borítékolható a győzelem, a mieink mégis nagy meglepetésre, hosszabbításban nyertek az Alba Volán ellen. A küzdelem végig kiegyenlített volt, olyannyira, hogy az első harmad után 1:1-es állással vonultak a felek a pihenőre. Ezt az eredményt tartották is a csapatok, egészen a rendes játékidő végéig. Majd következett a túlóra, melynek utolsó percében Nagy Péter állította be a 2:1-es végeredményt.

Újpesti TE – Alba Volán 2:1 h.u. (1:1, 0:0, 0:0,1:0)
Újpesti Jégcsarnok
Vezette: Bedő (Kincses, Soós D.)
Újpest: Hajek M. - Kukucska, Soltész, Garbacz Á., Hajek N., Nagy, Molnár, Ratkai, Bata, Zalavári "C", Jankovics "A", Pichler Á. "A", Dömötör, Földesi, Halmai, Danku, Mach, Sommer, Szebényi (kapus)
Edzők: Baróti Zsolt, Ancsin János
Gólszerzőink: Jankovics (Danku, Halmai), Nagy (Sommer,Dömötör)
Kiállítások: 32 illetve 12 perc +2x10 p. fegyelmi (Földesi, Zalavári)
 
Hetler Ádám:
- Nem várt győzelmet arattunk. Ismét nagy és kellemes meglepetés volt a csapat játéka. Ellenfelünktől több mint egy sor vesz részt a felnőtt bajnokságban, nálunk pedig két sornyi serdülős játékos van, úgyhogy nagy gratuláció jár a csapatnak. Kiegyenlített csata folyt, a végén pedig a szerencse döntött. Remek ajándék volt ez a fiúktól a huszonötödik születésnapomra, köszönöm nekik!
 
 
Azon korosztályos együtteseinkről is szólunk, amelyek esetében még nem számít az eredmény. Szombaton és vasárnap az előkészítősök (A és B csapat) összesen három alkalommal léptek jégre: az Alba Volán, a MAC és a Ferencváros csapatai ellen. Szupermini B gárdánk vasárnap bizonyíthat a hazai rendezésű fordulóban.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr29783894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása