Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Örökrangadó előtt

2008.11.21. 12:43 | Fehér Lilla | 1 komment

Címkék: ftc újpest mol liga

A magyar sport legnagyobb párharcának jeges kiadása vár ma este nyolc órától ránk. Pesterzsébeten a Ferencváros csapatához látogatunk.

Mindannyian tudjuk, hogy rengeteg gonddal kellett megküzdeniük a zöldeknek az elmúlt években, és ez alól ennek a szezonnak a kezdete sem volt kivétel. Mégis, ez az a mérkőzés, amelyet soha, semmilyen körülmények között nem tekinthet előre lefutottnak egyik fél sem. Aki esetleg nem tisztelné a másikat, könnyen ráfázhat. A nehézségek ellenére a ferencvárosiak jelentik az évad egyik legkellemesebb meglepetését. Ha ez az eddig gyűjtött pontjaikon és a tabellán elfoglalt helyükön nem is látszik, de nagyon komoly ellenfelei voltak mindenkinek, akiket vendégül láttak. A kevesebb edzéslehetőséget óriási szívvel pótolják, nem ismernek elveszett korongot, küzdenek a meccs végéig. Soraikban tudhatják Jánosi Csabát, aki a magyar játékosok között eddig a legtöbb gólt szerezte a ligában, 19 mérkőzésen 17-et. Mindkét eddigi egymás elleni mérkőzésünkön is betalált a hálónkba, nyilván ma este is megtesz mindent ezért.

A Fradi kapusai is kiváló formában védik végig a szezont eddig - érdekesség, hogy mind Szőke Attila, mind pedig Sájevics András töltött nálunk több-kevesebb időt, így a hagyományos rivalizálás mellett ők biztosan személyes okokból is kettőzött erővel szeretnének bizonyítani, csakúgy, mint azok a további játékosok, akik már szintén játszottak lila-fehérben.

Ezen a mérkőzésen fog ebben az idényben először ellenünk jégre lépni Rencz Dániel, akivel korábban beszélgettünk is távozásának okairól. A hírek szerint ellenfelünk az elmúlt hetek sok hiányzója után először ma este ismét teljes kerettel tud kiállni.

Bizonyos, hogy ma este forró hangulatú mérkőzésre kerül sor örök riválisunkkal, jó játékot, sportszerű mérkőzést kívánunk. Hajrá, Lilák!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr85780889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha jól emlékszem, Zlocha majd egy éve pont Erzsébeten mutatkozott be a Fradi elleni meccsen, méghozzá egy szép góllal :)
süti beállítások módosítása