Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Zárkózzunk fel még jobban

2008.11.18. 15:16 | Fehér Lilla | 5 komment

Címkék: újpest progym mol liga

Ma este hattól a gyergyószentmiklósi Progym gárdáját fogadjuk Mol Liga jégkorong-mérkőzésen. Ha nyerünk, öt pontra megközelíthetjük a vezető HC Csíkszereda csapatát.

Ezzel a csíkiak "lőtávolba" kerülnének, és mivel mai ellenfelünk nincs jó passzban, erre minden esélyünk meg is van. A mieink az SC Csíkszereda elleni fieszta örömével készülhetnek a mai estére, míg a gyergyóiak egy nagyon sima dunaújvárosi vereség és egy kínkeservvel, büntetőkkel megnyert miskolci mérkőzés után érkeznek hozzánk. Ráadásul Miskolcon egy csetepatéban elvesztették egyik legjobbjukat, a meccsbüntetéssel kiíállított Kiricsenkót, így az amúgy is sok sérült miatt foghíjas keretük érzékeny veszteséget szenvedett.

Mindazonáltal, megtanulhattuk már ebben a bajnoki szezonban nem egyszer, hogy éppen a mezőny vége ellen megy általában rosszabbul a játék, és persze azt sem feledhetjük, hogy a ma esti vendégeknek Molnár Szabolcs és Peter Hrcina személyében két kitűnő kapusuk is van, akik ellen nem egyszerű a góllövés.

Természetesen a minél nagyobb számban kilátogató szurkolók segíthetik csapatunkat, hogy belelendüljenek a játékba, ezért mai is arra bíztatunk mindenkit, hogy jöjjenek a csarnokba, szurkoljunk együtt a csapatnak! Hajrá, Lilák!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr69775506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Dubek-Sikorcin-Zlocha sorunk alapszakasz végére össze fogja hozni a 200 pontot. Ez igen!
Gratulálok a tegnapi eredményhez, és a csapatotok mostani eredményeihez úgy általában. Remélem találkozunk a bajnoki döntöben :) hajra Volán!
Sok mindenért kárpótolt minket az elmúlt pár meccs - az utóbbit évek eredményei után ugye nem kell ragoznom, mire gondolok. De! Ne higyjük azt, hogy most már kötelező az éremszerzés. Egyrészt baromi messze még a bajnokság vége, mi is kerülhetünk hullámvölgybe (eddig mákunk volt, hogy rendre a kis csapatok ellen futottunk rosszabb formát, kivéve a Stars elleni 1:6-ot, meg a csíki zakót), aztán eddig elkerültek minket a súlyosabb sérülések (Heti is csak pár meccset hagyott ki), és a többi csapatnál is összekaphatják magukat, no meg igazolhatnak olyan szinten, mint tettük mi a bajnokság elején.
Szóval szeretjük ezt a csapatot, nagyon, de ne essünk kétségbe, ha nem úgy alakul a bajnokság, ahogy akarjuk. Fiatal csapat vagyunk, kell még idő, míg perfektül összeáll az egész.
Ezért is örülök Pék György mindig higgadt, józan nyilatkozatainak, azt jelzi, hogy nem szálltunk el az eddigi sikerektől. Így a pofonokat is könnyebb lesz elkerülni.
No akkor, ezek vannak hátra ( ha ugyan megint el nem számoltam valamit):
FTC 2
Stars 3
Szteli 3 (2x kint)
AV 2
HC 3 (2x kint)
DAB 2
Persze ami nem "kint" van, az se mind a Megyerin lesz, de mégsem 15 órás utazással. Pl. a Duncsi ellen nem igazán számított mostanában, hogy idegenben játszunk-e.

A FTC, AV, DAB meccseket szeretném, ha mind behúznánk, és ide sorolom a Sztelit is, csak hát ott a távolság és a ki-tudja-milyen-bíráskodás bezavarhat. A Starst ütni kell, mert igenis tudunk jobbak lenni, csak nem kéne szétizgulni: 4-6 pontot kérnék szépen a 9-ből. A HC meg... kifoghatnak ők is rossz napot, szerintem őket is meg tudjuk verni - csak tán nem 3-szor....de esetleg itthon? (Így utóbb nézve tán lehet, hgy kicsit maximalistára sikeredtem... sebaj)
Igen, a tétmérkőzések többsége még hátra van. Az aránytalan sorsolás miatt állunk ilyen jól és ebből az következik, hogy vannak csapatok, akik már ezek zömén túl vannak és épp a nehéz ellenfelek miatt értek el kevesebb pontot. Számukra most a könnyebbik fél szezon következik. Ez teszi igazán nehézzé számunkra az elért pozíciók megtartását. Ezért nem szabad elbízni magunkat és az eddigi sikerek megbecsülése mellett, nem szabad azokat végleges elvárássá tenni. A torz versenynaptár másik hátulütője, hogy nagyon gyorsan tudjuk le kedvenc ellenfelünk püfölését. Január elejétől valószínűleg nem hallunk szegény fagyiról és ezzel üressé válik tavaszunk. Ezért legfeljebb csak néhány bajnoki döntő vígasztalhat. Hoppá, már én is túlzottelvárok! Mindenesetre pénteken zarándokoljunk már el Erzsébetre, hogy azért vessünk a hervadt zöldek seregletére egy szánakozó idei búcsúpillantást.
süti beállítások módosítása