Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Második nap: Egy pillanat ereje

2008.11.08. 23:46 | Bozár Jóska | 9 komment

Címkék: válogatott olimpiai selejtező

Ma is elégedett tenyérdörzsöléssel nyugtáztuk a napot, szenzációs élményeink tára kifogyhatatlannak látszik. Lassacskán már mindenki rutinból tervez, szervez, végrehajt. Mondhatni, A csoportos módon működtetjük a gépezetet. A szőnyeggörgető legény további gondolatai következnek.

A horvátok valamiért nem tartanak igényt a nekik kiszabott jégidőre, de annyi baj legyen, a mi válogatottunk szívesen kisegíti a dologtalan korongszedőket. Mindig jó nézni délelőttönként a jégkorong evolúcióját, amint egymás után jégre lép a szerb, a litván, majd a magyar csapat. Előbbiek közt akadnak OB I./B-s szintet súroló játékosok, akiknek gyakran előforduló elemi hibáinál Sacharuk edző sokat mondóan ingatja fejét. A litvánok már jobban mozognak, viszont a mi fiainknak széles ez arénában párja nem akad. Persze emiatt kár lenne ellenfeleink játékosait hibáztatni, hisz' az ottani körülmények közt ők maguk is sportáguk hősei, akárcsak itthon a mieink.

Az esti meccset megelőző bemelegítéshez a magyarok mestere jön felénk a folyosón. Tekintete hol a távolba mered, hol a földet pásztázza. Századszorra is lejátssza magában a találkozót. Átgondolja az esetleges fordulatokat, stratégiákat. Ami más számára könnyed edzőmeccsnek tűnik, nála az is véresen komoly tétmérkőzés, amely megkívánja az embertől a teljes összpontosítást. Komikus jelenet, amikor a játékosbejárónál a kezüket pacsizásra nyújtó kissrácok csak egy vizespalackját feszülten szorongató, alig mozduló kéznek kívánnak szerencsét tenyerükkel. Az edző zavartan riad fel saját meccséből, de rögtön visszaréved. A korongok, a kulacsok és a törlőpapírok készen állnak, és kis hatásszünet után az este főszereplői, a piros-fehér (és nyomokban zöld) mezes magyar válogatott játékosok is kirobognak a folyosóra. A Mesterhez hasonlóan izgatottak, bár ők inkább saját valóságukban kívánják lefolytatni a várhatóan egyoldalú, mégis nagy téttel bíró összecsapást. Mosolyogva bokszolnak a feléjük nyújtott kis öklökbe, majd a palánkon kilépve tovasuhannak a jégen.

A játékra várakozók (köztük a pályán lévők) számára örökkévalóságnak tűnő bemelegítést, majd az utána való jégkészítést villanyoltás követte. Ezzel elkezdődött az, amit már mindenki átlhetett. A lézershow, a látványos bevonulás, a himnuszok, a harmadok közti műsorok (óh, azok a csodálatos szinkronkoris lányok!), és természetesen maga a meccs, melynek vége 6:1 lett ide. A szőnyeg kigordült, a legjobb magyar Holéczy Roger.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr63757912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jÓ vacak lett a honlap, lassan utoléri a bpstarsz honlapjának színvonalát. Mi volt ma? Tegnap?
Tegnapelőtt?
Nyáron nyaraltunk.
Fityisz, nem ennek a honlapnak a dolga, hogy részletes beszámolót adjon a válogatott meccsekről. Ellenben a kulisszák mögül kapsz olyan infókat, amit máshol nem találsz. A bajnokság ugye áll a selejtezők miatt. A honlap így is frissül új cikkekkel. Mit is akarsz tulajdonképpen mondani?
Azt akarta mondani, hogy érdektelen, lassú, hírhiányos, csapnivalóan tartalmatlan lett a honlap.
Semmi szükség rá, olyan , mint a Starsz-é
Hírhiányos? Novemberben eddig 18 post lett felpakolva, időarányosan számolva ez a hónap végéig kb. 50 postot jelentene: az eddigi legtöbb 43 volt júliusban. Lassú? Valóban, korábban élőben tudott a honlap tudósítani az Újpest meccseiről, ezt jó lenne felfrissíteni. Érdektelen? Ez bővebb kifejtésre szorulna. Csapnivalóan tartalmatlan? Lásd az előző reagálást. Mihez képest, miért? Ha kritizálni akartok legalább ilyen rossz példával ne gyertek, mint a Stars. Nézzetek körbe a többi klubhonlapon, az újvárosin kívül melyik frissül olyan gyakran, mint ez? Még a hivatalosan sem.
zsilett: igyekszünk még javulni. Majd keresünk még egy kis szabadidőt magunknak.
zsilett, te jó ég, még mindig a honlapos dolgon vagy besértődve :) ami még mindig PAPÁS-MAMÁS MIKOR VIGYÜK A GYEREKET EDZÉSRE ÉS BEOLTATNI... ;P

Tőled az életbe nem lehetett egyetlen normális hozzászólást olvasni. Mindig csak az a mogorva hőbörgés. Lazulj már egy kicsit. Nem olyan szörnyű hely a világ, mint ahogy azt megfested itt másoknak és magadnak.
ez nem is honlap, hanem blog.

Bozár uram, szép lett a beszámoló!
Az a baj, hogy zsilett (vagy inkább Fityisz? ez az egyszemélyes hadsereged a kommentelők között nagyon tetszett) azt hiszi, még mindig inkognitóban írogat. Dehát istenem, bohócok nélkül mivé lenne ez a világ? :)
süti beállítások módosítása