Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Rafi szeretne helytállni az Újpest csapatában

2008.11.04. 08:18 | Bozár Jóska | 5 komment

Címkék: miskolc mol liga rafaj

Rafaj Attilával, az Újpest fiatal szélsőjével a vasárnapi Miskolc-meccs után beszélgettünk el. Elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy ő milyennek látta a mérkőzést, de természetesen blog-ösztönünk megkövetelte, hogy kicsit másról is faggassuk.


Hogy érzed, milyen volt a meccs?

Gyuri bá' eléggé megkavarta a sorokat, ráadásul arra is számítanunk kellett, hogy nehezen fog beindulni a mérkőzés. A Miskolc ellen mindig nyögvenyelősen kezdünk. Az első harmadot teljesen átaludtuk, nem lőttük be az előttünk adódó helyzeteket, aztán a borsodiak találtak egy - véleményem szeint - szerencsés gólt. A második játékrésztől azonban már nem volt problémánk, gond nélkül lehoztuk a találkozó további részét.
A taktikát úgy ahogy megvalósítottuk; igaz, néha kicsit hézagosan, de nagyjából sikerült alkalmaznunk a letámadást. A második sorunk hozta a szokásos jó formáját, nagyon szép akciógólokat lőttek a srácok. A harmadik sornál már bonyolultabb a helyzet. Mostanában azt csináljuk a meccseken, hogy másfél harmadot játszik a harmadik sor, aztán másfél harmadot a negyedik. Ezt már a fehérvári mérkőzésen is tapasztalhatták a szurkolók. Elég nehéz így játszani, főleg, amikor a második félidőben játszik az ember.
A befejezéseken egyébként van még mit javítania a harmadik sornak, de szerencsére itt van Roczanov Dezső, aki általában lövi a góljainkat. Az utóbbi időben minden mérkőzésén szerzett pontot, jól megy neki a játék. Mindezen felül, Gyuri bá' berakta még mellénk Berta Ákost, és így tényleg egész jó lett a sorunk.
A magam részéről úgy érzem, a sérülésem után egyelőre nehezen jövök bele a játékba, de igyekszem minél előbb felvenni a ritmust. Igaz, nagyon szép lányok vannak a fizikoterápián, szeretek odajárni.
(nagy nevetés - B.J.)

Milyen céljaid vannak a jövőre nézve?

Szeretném, hogy nemsokára stabil helyem legyen az Újpestben, idővel alapemberré szeretnék válni. Később akár a felnőtt válogatott is szóba jöhet, de mindenekelőtt az Újpest csapatában szeretnék helytállni. Ezek az elsődleges céljaim; ha megvalósultak, majd beszélhetünk a többiről.

Azért egyszer külföldön is kipróbálnád magad?

Természetesen, szeretnék majd egyszer külföldön játszani, de ahhoz, hogy odakint egy komolyabb csapatban játéklehetőséghez jussak, úgy érzem, sokat kell még fejlődnöm.


Szerepel a terveid között a továbbtanulás is?

Hogyne szerepelne. A TF-re szeretnék majd jelentkezni, jégkorong-szakedzői szakra. De addig inkább még várok egy kicsit.

Mit üzensz a szurkolóknak?

Úgy vélem, a szezonban eddig a találkozók többségén jó eredményeket sikerült elérnünk. A tavalyi idény valóban szörnyű volt, de mostanra már tényleg sokat változott - előnyére - a csapat. Ezért is szeretnénk, ha a jövőben több néző jönne el a mérkőzésinkre, mint amennyien ma kint voltak. Nagyon jól jönne a csapatnak, hogyha egyre több és több ember látogatna ki a csarnokba a meccsek alkalmával. Családos emberek, gyerekek... Azt szeretnénk, hogy felkapottabb legyen a jégkorong Újpesten. A csapatnak sokat jelent a bíztatás. Azok, akik ott vannak, és szurkolnak nekünk, szívüket-lelküket beleadják, és mi ezért nagyon hálásak vagyunk nekik. Tényleg örülünk, hogy bíztatnak minket, és szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának hozzájuk.

 

Névjegy:

Rafaj Attila

1988.06.12.
Mezszám: 88
Poszt: jobbszélső
Eddigi klubjai: FTC, MAC, UTE
 

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr87748565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tényleg érthetetlen, hogy miért csak max 300-350 ember megy ki a meccsekre. Idén tényleg jól játszanak a srácok, nem ezt érdemlik.
Raffaj Atiiiiiii , kérlek ne sírjál , kérlek ne sírjál , soha ne sírjál!!!!
:) ezt nagyon bírom, mikor énekelik. bocs Rafi

szechofner tibor 2008.11.14. 09:50:23

nem tok mit hozá tenni csak hogy hajrá lilák
tejfóóóg
süti beállítások módosítása