Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Újpest-Miskolc mérkőzés: Felavattuk az új mezt

2008.11.03. 19:41 | forestjr | 5 komment

Címkék: miskolc mol liga

A mérkőzésre kilátogató sajnos igen kevés néző örömmel konstatálhatta, hogy végre-valahára megérkeztek az új mezek! Gyors körkérdésünkre, hogy tetszik-e az új dizájn, főleg igenlő válaszokat kaptunk, de azért akadtak olyanok is, akik egy-két dolgot változtatnának rajta. A lényegben viszont mindenki egyetértett: reménykedtünk, sikerrel avatja fel a csapat az új szerelést.

A mérkőzés elején a pénteki fehérvári meccshez hasonlóan ólomlábakon mozogtak a fiúk. Bár így is több helyzetet sikerült kialakítani a miskolci kapu előtt, de Pál kapus mindig a helyén volt. Aztán jött a hidegzuhany: egy gyors támadás után Strengell adott középre, passzát Kis váltotta gólra, vezet a Miskolc! A harmad további részében is az Újpest volt fölényben, de a miskolci kapuson még mindig nem tudtunk kifogni.

A szünet után a büféből visszatért szurkolók egybehangzó véleménye szerint ha így folytatjuk, csak idő kérdése a fordítás. Igazuk is lett, csupán 3 percet kellett várni, és Virág passzát Borbás lőtte közelről a hálóba, 1-1! Másfél perc sem telt el, már a vezetésnek örülhetett az újpesti publikum; Berta korongja vánszorgott be Pál kapujába, 2-1! Addig üsd a vasat, amíg meleg, tartja a közmondás, és a játékosok szerencsére megfogadták. 3 és fél perc múlva villant a szlovák sor, Ďubek fektette el a kapust, középre passzolt, Rúfusnak már csak az üres kapuba kellett továbbítania a korongot. 3-1!  A harmad végén még Berta lőtt nagy gólt a kékről (4-1), majd Tolnai végleges fegyelmije után Hüffner új játékosunk, Németh Péter passzát váltotta gólra. (5-1)


A harmadik harmadban nem sokat változott a játék képe, a Miskolc fáradt, az Újpest pedig egy kicsit visszavett a tempóból. Éppen kezdtünk aggódni, hogy Sikorčin ma nem gyarapítja pontjait, amikor is támadónk egy emberelőnyös szituációból beköszönt. 6-1! Az 57. percben Roczanov kapott egy "forintos" passzt Bertától, elrobogott a kapuig, majd belőtte a szólót. 7-1! Az utolsó percben még Ďubek is betalált, így kialakult a 8-1-es végeredmény. Az utolsó másodpercekben a zsűri és a játékvezetők közötti félreértés okozott egy kis izgalmat, a kaput illetve a már szinte tusoló miskolci játékosokat kellett visszarángatni a jégre kettő másodperc miatt.

Nehezen indult a mérkőzés, a srácok mintha nem pörögtek volna fel kellőképpen, és az alapozás is elég rendesen látszott a mozgásukon. A csapat és a szurkolók egy emberként várták az első gólunkat, ami megtörheti a jeget. A 24. percben szerencsére sikerült betalálni a Miskolc kapujába, onnantól nem volt megállás 8-ig. Érdemes még megemlíteni, hogy fiatal kapusunk, Hajek Márk is lehetőséget kapott a mérkőzésen, 10 percet volt a jégen.

A mérkőzés jegyzőkönyvét és fényképeit itt találják meg Kedves Olvasóink.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr54747862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem hiányzik az a sárga DHL-es logó. Akármilyen fura, de a sárga feldobta a lila mezt.

DHL mint szponzor akkor véglegesen eltűnt? Kár érte
Nem rossz ez az új mez, csak a vállán az a fehér sáv egy kicsit üresen maradt. De vajon jól látom, hogy a színe inkább kék mint lila? Vagy csak a kép nem adja vissza a valóságot?
freddyD: Igen, véglegesen sajna.

M.Lac: Igen, a kép volt az. :) A mez ugyanolyan, mint a tavalyi, csak ugyebár új szponzorokkal, illetőleg más kivágású nyakrésszel. No meg zömében más nevekkel. :P

Az első bekezdésben egyébként asszem rám vonatkozott az "akik egy-két dolgot változtatnának rajta" rész. :) Szerény véleményem szerint a nyaki rész elején az idén valóban divatos (NHL [Reebok], Dab.Docler [Silverman], Újpest FC [Puma], stb.) háromszöget a mostani fehér üresség helyett jobban is kihasználhattuk volna (pl. csapatlogo, vagy legalább lila-fehér sávozás), a szponzorok logóinál pedig nekem kicsit zavaró a fehér téglalap-háttér. Meg hát az a fránya név-elhelyezés a mezszám alatt ahelyett, hogy a szám fölé írnák a neveket, mint anno. Végezetül egy nagyon keveset azért változtathattak volna a dizájnon (betűtípusok, minta...). De ezek csak apróságok, amúgy tényleg jó a mez. :)
Még mindig furcsa helyen van az opel logó. :))

Amúgy nem rossz a mez. DHL nélkül fura.
süti beállítások módosítása