Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Két újpesti a bő válogatott keretben

2008.10.23. 23:58 | Bozár Jóska | Szólj hozzá!

Címkék: válogatott hüffner berta

Két újpesti jégkorongozó kap lehetőséget arra, hogy a jövő hét csütörtökön esedékes válogatott keretszűkítésen képviselje a lila-fehér színeket. Hüffner Adrián és Berta Ákos előtt ott az esély, hogy bizonyítsák Pat Cortina szövetségi kapitánynak, ott a helyük a nemzeti csapatban.

A jégkorongblogon névsort és felkészülési menetrendet is találunk. Előbbiből láthatjuk, sok MOL Ligában pallérozódó fiatal készülhet az első rostára, köztük az idén kiemelkedően teljesítő, az Újpesttel annak idején ifi és junior bajnokságot nyerő Szappanos Dávid is. Cortina a 38 résztvevőből álló bő keretet október 30-án 28 fősre redukálja, majd november 4-étől a káposztásmegyeri Ice Centerben megkezdi a válogatottságra aspiráló legények felkészítését a november 7-e és 9-e között rendezendő olimpiai előselejtezőre, amelyről egyébként blogunk a tervek szerint részletes napi összefoglalókkal készül majd. 4-én, majd 5-én délelőtt is itt, a IV. kerületben fognak készülni a fiúk, majd délután átköltöznek a torna helyszínére, a Papp László Budapest Sportarénába. Ezt követően a kanadai-olasz tréner kialakítja az előselejtező mérkőzéseire kikorcsolyázó végleges, 23 fős keretet.

A két dunaújvárosi nevelésű fiatalnak nem jelent majd újdonságot a válogatott légköre, hisz' már mindketten bemutatkoztak a szelekcióban: Hüffner eddig 3-szor, míg Berta 9-szer öltötte magára a címeres mezt. Bízunk benne, hogy két játékosunk hosszabb távon is be tudja majd küzdeni magát a magyar válogatottba, ehhez sok sikert kívánunk nekik!

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr2728115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása