Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Iglói torna - a második nap összefoglalása

2008.08.22. 13:46 | Bozár Jóska | 1 komment

Címkék: edzőmeccs felkészülés hc csíkszereda igló sanok

Álljon itt a tegnapi játéknap eseményeinek összefoglalása. Ebben megint az utehoki.hu, a hokej.net és a hchoki.ro oldalakat hívtuk segítségül. Bónuszként megosztjuk Kedves Olvasóinkkal Iglóban járt társaink néhány fényképét is.

Újpesti TE - KH Sanok 1-5 (0-2, 0-1, 1-2)
Újpesti TE:
Palko - Hüffner, Hetler, Berta, Borbás, Virág, Kadlubiak, Rúfus, Ďubek, Sikorčin, Zlocha, Strausz, Harmati, Németh Á., Roczanov, Rafaj, Szepessy, Horváth D., Michálek, Markó, Csányi
Gólok: Rúfus ill. Caban, Ručkay, Guriczan, Demkowicz, Milan
Büntetőlövések: 2-1 (UTE: Virág, Sikorčin)

HC Csíkszereda - KH Spišská Nová Ves 7-6 (2-2, 3-2, 2-2)
HC Csíkszereda:
Polc - Suur, Socha, Góga, Harabin, Nagy I., Adorján, Solti, Flinta, Štefanka, Saluga, Szabó, Biró, Petres, Zabludovszkij, Antal, Virág, Mihály E., Ševčík, Húska, Pupák, Fülöp R. (kapus)
Gólok: Bíró, Mihály E., Virág, Szabó, Socha 2, Adorján ill. Hilšer 2, Petruk, Staroň, Polomský, Leskovjanský
Büntetőlövések: 1-0

A torna állása:

    M Gy D V GA P
1. HC Csíkszereda 2 2 0 0 12:10 6
2. KH Sanok 2 1 0 1 9:6 3
3. Újpesti TE 2 1 0 1 5:8 3
4. HK Spišská Nová Ves 2 0 0 2 9:11 0

 

 

 

 

 
Pék György ezúttal is megosztotta a mérkőzéssel kapcsolatos tapasztalatait az utehoki.hu-val. Hozzá hasonlóan mi sem érezzük úgy, hogy máris el kéne ásni a csapatot, igaz, a rajtig sokat kell dolgozni azon, hogy összeálljon a gárda.

Az eddigiek alapján leszűrhettük, hogy szlovák sorunk szinte kifogástalanul működik: Sikorčin (akinek egyébként nagyon kedves és segítőkész az anyukája), Rúfus és Kadlubiak játéka is bíztató a jövőre nézve, míg Ďubekben és Zlochában ezúttal sem kellett csalódnunk. Michálek talán közülük a leggyengébb, de neki is voltak szép megmozdulásai.

Első sorunk is szépen muzsikál: Borbás a saját és a szurkolók örömére megtalálta a góllövő ütőjét, Berta szintén sokszor veszélyeztet, és Virág is ügyesen játszik össze velük. Hetler továbbra is hozza, ami tőle elvárható, Hüffner pedig mind a védekezésben, mind a támadásoknál igen hasznosan játszik.

Harmadik és negyedik sorunk úgy tűnt, inkább az eredmény tartására hivatott, mintsem a gólok szaporítására. Habár nagyon harciasak voltak a srácok, ahhoz, hogy az erős csapatok ellen is megállják a helyüket, sokat kell még tanulniuk. Erre viszont minden esélyük megvan, hisz' mindannyian fiatalok, és van bennük perspektíva. A Real Újpest szerkesztősége szívből reméli, hogy nemsokára ezek a srácok is a nagycsapat kulcsembereivé válnak.

Kapusok terén egyelőre nem sok újdonsággal szolgálhatunk. Palko - bár a tegnapi meccsen egy-két gól részben az ő számlájára is írható - remekbeszabott bravúrokat mutatott be, és a megszokott módon a mezőnymunkából is kivette a maga részét. Bár a cserepadon mindkét találkozón más - feltehetően szlovák - portás tette tiszteletét, a jégen valami oknál fogva egyikük sem mutatkozhatott be. A nevüket sajnos sem a csapattagok, sem kísérőik nem tudták kideríteni.

Mindent összegezve a csapatnak összjátékban még fejlődnie kell, de ha jól sikerül a felkészülés, még akár meglepetést is okozhatunk a bajnokság(ok)ban.

Ma 14 órától a HC Csíkszeredával játsszuk utolsó mérkőzésünket a tornán. Az erdélyi gárda kerete tavalyhoz képest megerősödött, ráadásul néhány felkészülési meccsükön meglepően jó eredményt sikerült produkálniuk: Az Extraligás HK Ardo Nitra csapatát 3:1-re győzték le, igaz, ezt követően két szlovák másodosztályú ellenfelüktől elég simán kikaptak. A tavalyi OB I és Magyar Kupa ezüstérmese azonban talpra állt, és azóta csak győztes mérkőzéseket játszott: előbb a Steaua Bucurestit múlta felül, majd részint a román együttes újbóli legyőzésével veretlenül nyerte meg a Csíki Sör Kupát. A Szepességi Kupában is alaposan belekezdtek az amúgy mezszín-váltáson (kék-fehér-feketéből piros-fehér-fekete) átesett székely legények: a Sanok és az Igló csapatát is megverték. Ezúttal a megújult újpesti brigáddal mérhetik össze erejüket - mi bízunk benne, fiainknak sikerül megállítaniuk a jó formában lévő szeredaiakat. Hajrá Lilák!


A mérkőzésekről több helyen is találnak képeket Kedves Olvasóink: Az első összecsapásunkról készült fotókért a HK Spišská Nová Ves hivatalos oldalán érdemes nézelődni, míg a szurkolók képei galériánkban érhetők el, az iglói jégcsarnokra kattintva:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr97627345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása