Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Irány a hokisuli!

2008.07.29. 21:42 | Bozár Jóska | 7 komment

Címkék: újpest mihály utánpótlás hokiosztály baróti hetler

Az utehoki.hu mai bejegyzésében egy régóta dédelgetett kezdeményezés megvalósulásáról ír. Szeptembertől ugyanis - első etapban az 1995-ben és 1996-ban született jégkorongozó-palántákkal - elstartol Újpest első hokiosztálya.

A cikk alapján az akció elsődleges feladata a kis hokisok edzésmennyiségének növelése. Ezt napi kettő, azaz egy délelőtti és egy délutáni foglalkozással fogják megoldani. A fél 9-kor kezdődő edzés az utazással és az öltözéssel együtt előreláthatólag két tanórát fog igénybe venni, míg a 16 órai tréningre már az iskolaidő után kerül sor.

A kurzusokat a felnőtt gárda másodedzője, Baróti Zsolt, egykori ifi- és juniorbajnokunk, Mihály Jenő, valamint a nagycsapat hátvédje, Hetler Ádám fogják tartani. Baróti és Mihály évek óta foglalkozik a srácokkal, így mindketten jól ismerik már új osztályukat.

A hokis diákok a XVI. kerületben található, fiziológiai és orvosi Nobel-díjjal kitüntetett tudósunkról elnevezett Szent-Györgyi Albert Általános Iskolában fognak tanulni, ahonnan busz fogja őket az edzések helyszínére és vissza szállítani. A srácoknak Újpesten étkezésre és egy külön helyiségben a házi feladat megírására is lesz lehetőségük.

A cikkben arra is felhívják figyelmünket, hogy akadnak olyan játékosok, akik különböző okok miatt nem tudták vállalni az átiratkozást, így sajnos ők nem fogják megtapasztalni a hokisuli előnyeit.

A kezdeményezés egyébként, mint mondottuk, nem újkeletű: Korábban IV. kerületi iskolák is szóba kerültek a szakosztálynál, akárcsak az edzésszám és -minőség fejlesztése, valamint a sok szakember által igen fontosnak tartott elméleti képzés.

A Real Újpest blog szerkesztőségének tagjai sok sikert kívánnak a hokiosztálynak, és bíznak benne, hogy növendékei felnőttként megállják majd helyüket az élet minden területén. Ezenkívül remélik, hogy azok a gyerekek, akik nem tudták vállalni a hokisulit, nem maradnak le a fejlődésben társaikhoz képest.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr35591480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tulajdon képpen tud indulni a felnőttben az UTE?
A kérdésem attól függetlenül, fennáll, hogy rossz helyre írtam. Várom Guriga és 1sferno, megjegyezhetetlen nevű beíró válaszát Perfid módón, ahogy szoktak.,
Pichler Ádám a felnőttel edz!
Nagyon tehetséges 17 éves srác a tehetséges 3 db 17 éves közül. Ez a honlap a gőz kieresztésére szolgál beírók, mert azt hittem, végre tisztulás lesz.
Ez az utehoki.hu egy tenyérből realújpest+

Reméljük, hogy lesz tisztulás.
Lassan kezdődik a szezon és elmegy a tudós a TV-be értékelni.

Fityisz: Miből gondolod, hogy nem lesz tisztulás? Amúgy nem hiszem, hogy a "perfid" szó bármelyikünk beírásaira alkalmazható lenne. Azért megtisztelő, hogy rám gondoltál. :) A kérdésedre kérdéssel válaszolnék: Miért ne tudna indulni?
Mindig jót mosolygok, ha valakinek sima ránézésre nem esik le a rejtvény a nickemben :) Lehet, hogy Fityisznek túl jó a logikája és a szóismerete ehhez ;)

Csak erre szerettem volna reagálni, a kérdés viszont értelmetlen és válaszra méltatlan.
Kedves Fityisz!

Kénytelen voltam kimoderálni a hozzászólásodat. Kérem, tartsd tiszteletben, hogy itt mindenki nicknevével van jelen - pl. Te is.

Köszönöm.
süti beállítások módosítása