Real Újpest

Újpesti jégkorong - az igazi. Nyilvánosság, ameddig a szem ellát.

Friss topikok

Kommentek

  • SK Fan: Miert nem frissititek??? (2011.02.25. 21:40) Fontos győzelem
  • Thomas_AV: jégkorong.blog.hu most elromlott? :( (2010.01.25. 22:17) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Gondoltam,hogy ilyesmi van a blog körül. Sajnálom,hogy én sem hardver sem szoftver részrő... (2009.11.25. 10:57) Fontos győzelem
  • kerusz: @Uteapu: az a kérdés, hányan akarják írni is és hányan csak olvasni. (2009.11.25. 00:16) Fontos győzelem
  • Uteapu: @kerusz: Ez igy nem hangzik biztatónak. (2009.11.24. 16:33) Fontos győzelem
  • Utolsó 20

Új fiúk Újpesten

2008.07.19. 18:10 | Fehér Lilla | 2 komment

Címkék: újpest változások felkészülés játékoskeret

Hosszas találgatások után felszállt a fehér füst, és a szakosztály vezetői megnevezték a felnőtt csapat keretének egy részét - minderről a jégkorong blogról értesülhettünk.

A tavalyi keret komoly átalakulásokon ment keresztül: távozott a csapattól a légiósok nagy része, és a tavalyi keret alig néhány magyar játékosa közül is páran. Marad Berta Ákos, Borbás Gergely, Hetler Ádám, Markó István, Rafaj Attila, Rencz Dániel, Strausz Ádám, Virág Csaba és Vladimír Ďubek. Nem írta még alá új szerződését Szajbert Patrik,és egyelőre - a korábban keringő hírekkel szemben - Ján Zlocha maradása is kérdéses.

Talán nem túlzás, ha azt állítjuk, mindannyiunk nagy bánatára a Budapest Stars csapatánál folytatja pályafutását az ős-újpesti Szajbert Krisztián, aki hétéves kora óta két, Dunaújvárosban eltöltött szezon kivételével csak az Újpest mezében lépett pályára, és mellette edzőként is szolgálta a klubot. Ugyancsak pár utcányival arrébb költözik egy másik saját nevelésű játékosunk, Szirányi Bence, akit az utóbbi évek egyik legnagyobb reménységeként tartottunk számon. Két éve érkezett csapatunkhoz Papp Viktor, aki most visszatér Dunaújvárosba. Természetesen mindannyiuknak sok sikert és további eredményes pályafutást kívánunk.

Korábban már nyilvánosságra került, hogy az ificsapatból a felnőtt keretbe került Zalavári Bence, és Újpestre igazolt Székesfehérvárról Németh Ádám. Érkezik a dunaújvárosiaktól Hüffner Adrián, valamint egy év után visszatér Harmati Dávid. A korábbi hírekkel ellentétben mégsem kerül a felnőtt kerethez Jankovics Péter, ennek okairól igyekszünk mihamarabb megtudni valamit.

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően ismét szlovák idegenlégiósokkal képzeli el a szakosztályvezetőség a csapat megerősítését. Ennek jegyében eddig három játékos neve vált ismertté. A 25 éves Juraj Kadlubiak a szlovák extraligás liptószentmiklósi csapattól érkezik hozzánk, csakúgy, mint a vele egyidős Igor Rufus. Mindkét játékos jobbhátvédként szerepelt csapatában. A 22 éves Ladislav Sikorcin a zsolnai extraligás alakulatból érkezik, elsősorban centerposzton játszott. Új légiósaink a felkészülés első napjaiban még nem vesznek részt.

Elképzelhető, hogy két régi ismerőst is viszontláthatunk újpesti mezben. A most a jégkorongblognak Joós Zoltán által megerősített hírek szerint Tolnai Attila és Hidasi Gábor  Bálint György is játékra jelentkezett, sorsukról Pék György fog dönteni a felkészülés tapasztalatai alapján.

A napvilágot látott információk szerint további magyar és szlovák játékosokkal tárgyal a szakosztályvezetőség, és remélhetőleg hamar pont kerül ezeknek a végére is, hiszen a hétfői napon kezdődik a jeges felkészülés.

A bejegyzés trackback címe:

https://realujpest.blog.hu/api/trackback/id/tr51575788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Volt még szó Bálint Györgyről is a jégkorong blogon, ott viszont Hidasiról nem volt szó. Arra én is kíváncsi vagyok, hogy Jankovicsot miért nem akarják játszatni a felnőtteknél, pedig az egyik legjobb a fiatalok közül. Annyira jó lenne, ha semmi pénzt nem sajnálva egy MINŐSÉGI LÉGIÓS KAPUST hoznának, aki folyamatosan képes a jó teljesítményre és tartást adna a csapatnak! Ez lenne a legfontosabb! Ha megint két légiós kapust akarnak igazolni, akkor lesz két közepesen jó, akiket majd cserélgetnek meccsről meccsre, így egyikőjük sem érzi majd a bizalmat, ami alapfeltétele a jó teljesítménynek, ráadásul a magyar kapusnak nem lesz majd így lehetősége, csak a kispadot koptatja majd :(
A betyárját. Természetesen nem Hidasiról volt szó, hanem Bálintról. Pillanatnyi elmezavar lett úrrá a poszt szerzőjén tegnap este. A bejegyzést javítottam. Köszönöm.
süti beállítások módosítása